Lurano dressoir

Lurano dressoir

Dressoir uit MDF in de kleur Taupe + 2-deuren + 4-laden - 230 cm
€ 899,00
Reserveren

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*
Voorraadstatus: Direct leverbaar
Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend
Woonprogramma Lurano kenmerkt zich door zijn stijlvolle en strak vormgegeven meubels. De meubels zijn uitgevoerd in MDF, afgewerkt met een petrol- of taupekleurige toplaag. De fronten en bladen zijn voorzien van 'safety glass' met een dekkende afwerking aan de achterzijde. Binnen de collectie heeft u de keuze uit verschillende formaten dressoirs. Het getoonde dressoir in de kleur Taupe is met een lengte van 230 cm het grootste dressoir uit de serie. Het dressoir beschikt over twee deuren en vier laden. De deuren en de laden zijn voorzien van zg.'softclose systeem'.
NaamLurano
Artikelnummer90106445
KleurenTaupe
MerkenXooon
Hoogte85
Lengte/Diepte44
Breedte230
Getoonde uitvoeringDressoir uit MDF in de kleur Taupe + 2-deuren + 4-laden - 230 cm

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.