Lurano tv-dressoir

Lurano tv-dressoir

Tv-dressoir uit MDF in de kleur Petrol + 2-deuren + 1-lade + 1-Klep - 175 cm
€ 749,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Woonprogramma Lurano kenmerkt zich door zijn stijlvolle en strak vormgegeven meubels. De meubels zijn uitgevoerd in MDF, afgewerkt met een petrol- of taupekleurige toplaag. De fronten en bladen zijn voorzien van 'safety glass' met een dekkende afwerking aan de achterzijde. Binnen de collectie heeft u de keuze uit verschillende formaten dressoirs. Het getoonde tv-dressoir in de kleur Petrol is met een lengte van 175 cm het grootste tv-dressoir uit de serie. Het tv-dressoir beschikt over twee deuren, één lade en één klep. De deuren en de lade zijn voorzien van zg.'softclose systeem'
NaamLurano
Artikelnummer90106454
KleurenBlauw
MerkenXooon
Opties
Hoogte65
Lengte/Diepte44
Breedte175
Getoonde uitvoeringTv-dressoir uit MDF in de kleur Petrol + 2-deuren + 1-lade + 1-Klep - 175 cm

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.