Toggle Nav

Vik bartafel

Vik bartafel

Bartafel 140cm, in kleur eiken naturel gecombineerd met zwart metalen onderstel
€ 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Bartafel VIK van Xooon is een elegante en stoere tafel met heel veel mogelijke afmetingen! Deze tafel valt allereerst op door zijn mooie ronde zwartmetalen designpoot en afgeschuine bladrand, hierop ligt een prachtig eikenhouten tafelblad dat je altijd kunt kiezen in naturel eiken kleur en onyx kleur (donkerder). Er zijn van VIK een eetkamertafel van 140cm tot 240cm , een ovalen eettafel, 2 ronde eettafels, een salontafel en bartafels in vele afmetingen (van 140cm tot 240cm) en ook weer in vormen zoals rond en ovaal! Kom dus snel eens kijken!

NaamVik
Artikelnummer90154982
Kleuren
MerkenXooon
Optiesrechthoekig blad
Hoogte92
Lengte/Diepte100
Breedte140
Getoonde uitvoering

Bartafel 140cm, in kleur eiken naturel gecombineerd met zwart metalen onderstel

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.