Toggle Nav

IN.HOUSE

Onze huiscollectie IN.HOUSE is eigenwijs en kwalitatief hoogwaardig voor compleet en comfortabel wonen. De collectie is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen. Veel banken zijn modulair opgebouwd en kun je naar wens zelf samenstellen. Ook bij de fauteuils en de stoelen zijn vaak (extra) opties mogelijk. De tafels en de kasten zijn meestal in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar.

Henders & Hazel

Henders & Hazel staat voor karaktervol design met meubels die kwaliteit, design en duurzaamheid combineren in een eigentijds woonconcept. Deze collectie is breed opgezet en de banken kun je zelf samenstellen in jouw gewenste opstelling, bekleding en kleur. De tafels en de kasten zijn gemaakt van degelijke materialen en in vele maten te verkrijgen.

Profijt

Bij ProfijtMeubel vind je goedkope meubels van topkwaliteit. Veel van onze meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar of vallen onder het speciaal samengestelde snelleverprogramma. De meeste hoekbanken zijn opgebouwd uit elementen en kun je zelf samenstellen in vele bekledingsstoffen, leders en kleuren. Bij Profijtmeubel kun je mooi wonen voor minder geld.

XOOON

XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig en is een totaalconcept voor de woon- en eetkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren met eigen designs en materialen. XOOON richt zich op de jonge en jong voelende mensen die weten wat ze willen.