Express Delivery - direct leverbaar

express delivery - direct leverbaarMet Express Delivery bieden we een extra service met onze favoriete selectie banken en hoekbanken. Deze nieuwe modellen zijn direct leverbaar uit voorraad en kunnen al binnen 5 werkdagen bij jou in huis staan. Als een bank tijdelijk even niet voorradig is, dan duurt het een weekje langer.

Je kunt deze banken bezichtigen en bestellen in één van onze woonwinkels met onze IN.HOUSE collectie bij jou in de buurt.

De modellen die we aanbieden met Express Delivery zijn geselecteerd op kwaliteit, comfort en uitstraling. Daarnaast hebben we een aantal modellen met een elektrisch bedienbare relaxfunctie die je extra comfort bieden bij bijvoorbeeld een gezellig avondje voor de buis.

Onze deskundige bezorgdienst kan de banken desgewenst bij je thuis afleveren, zorgvuldig uitpakken, netjes plaatsen en indien nodig worden de relaxfuncties aangesloten. Uiteraard wordt het verpakkingsmateriaal mee teruggenomen.

Als je toch liever een andere opstelling of kleur wenst, wordt je bestelling met de reguliere levertijd aangeboden. Voor alle modellen van ons huismerk IN.HOUSE geldt overigens dat er altijd een aantal standaard opstellingen en kleuren snel leverbaar zijn en binnen 30 dagen al geleverd kunnen worden.