Toggle Nav
INHOUSE Fauteuils

Als invulling van de zithoek kan een goede fauteuil niet missen. Zo kun je aan het einde van een lange dag even heerlijk onderuit zitten en ontspannen. De fauteuils van INHOUSE komen in een brede selectie aan stijlen met verschillende stoffen en kleuren. Zo kun je er zeker van zijn dat er wel een fauteuil tussen zit die matcht met jouw interieur. 


Veel van de getoonde INHOUSE fauteuils zijn aan te passen met verschillende soorten onderstellen of stoffen, maar wanneer je voor het standaard model gaat kunnen wij deze nog sneller leveren.


Onze INHOUSE huiscollectie vind je in onze Hoogenboezem winkels in Barendrecht, Breda (3), Den Bosch, Den Haag en Rotterdam.

Producten 1-18 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende stijlen fauteuils

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fauteuil zul je al gauw merken dat je erg veel keuze hebt. Zo zijn er bijvoorbeeld draaifauteuils met een hoge leuning in de collecties van IN.HOUSE of juist een lage fauteuil met poten. Door al deze opties is de variatie in ons assortiment erg groot waardoor we jou de perfecte fauteuil aan kunnen bieden. 

Deze lounge stoelen zijn daarnaast op maat te maken naar jouw specifieke wensen en woonstijl. Denk hierbij aan het gebruik van verschillende stoffen als leer of textiel en een grote selectie aan verschillende kleuren. Ook is van vele stoelen het onderstel naar wens aan te passen. 

Elektrische relaxfauteuil met USB oplaadpoort

Wil jij het ontspannen naar het volgende niveau brengen? Met de elektrische relaxfauteuils van IN.HOUSE wordt onderuitzakken met een goed boek alleen maar beter. Om ervoor te zorgen dat je de stoel helemaal niet meer uit hoeft kun je zelfs gebruik maken van een ingebouwde USB oplaadpoort voor het opladen van je telefoon, e-reader en andere apparaten. Moet je uiteindelijk toch de fauteuil verlaten? Dan wordt dit je extra makkelijk gemaakt met het op-sta systeem waarmee je verschillende fauteuils kunt uitrusten.