Toggle Nav
Profijt Meubel Fauteuils

Van Profijt Meubel hebben wij een grote collectie stoelen in ons assortiment opgenomen. Deze stoelen zijn perfect voor aan de eettafel of in de zithoek voor de openhaard. Profijt Meubel stoelen zijn niet alleen erg stijlvol en comfortabel, ze zijn ook nog eens erg betaalbaar. Zo heb je voor een lage prijs de mooiste stoelen in huis om je interieur mee te verrijken. 

Wil je de Profijt Meubel stoelen eens van dichterbij bekijken? Dan ben je van harte welkom in een van onze Hoogenboezem woonwinkels in Breda en Den Bosch.

Producten 1-18 van 66

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 66

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten Profijt Meubel fauteuils 

De collecties en woonprogramma’s van Profijt Meubel zijn gevuld met een mooie selectie van verschillende soorten fauteuils. Zo heb je onder andere de keuze uit hoge of lage fauteuils, fauteuils met of zonder armleuning, fauteuils met een draaiend onderstel of juist vaste poten en een grote selectie aan stoffen en kleuren waarmee ze bekleed zijn. Kortom, keuze zat om de juiste stoel te vinden die het beste bij jou past! 

Meer dan gewoon een luie stoel

Een fauteuil staat bij menig mens bekend als de luie stoel. Hoewel het klopt dat deze stoelen perfect zijn om heerlijk in te luieren en te ontspannen, kunnen het ook erg stijlvolle stoelen zijn. De fauteuils uit ons assortiment zijn bekleed met stof of leder van hoge kwaliteit en door het ontwerp en de kleursamenstelling van de stoel kunnen deze fauteuils een hele mooie verrijking zijn van je interieur.

Heerlijk onderuit met een Profijt Meubel relaxfauteuil

In ons assortiment relaxfauteuils van Profijt Meubel hebben wij heel veel opties en mogelijkheden om jouw ontspan momentje extra bijzonder te maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een handmatig verstelbare of een juist elektrisch verstelbare fauteuil? Met voetensteun of met sta-op functie? Of met een verstelbare hoofdsteun of topswing? In onze collectie vind het allemaal! Kom vooral even kijken in onze woonwinkels in Breda of Den Bosch om de gehele Profijt Meubel collectie uit te proberen.