Toggle Nav
Vragen & contact


Vragen & contact

Vind hier je antwoord op veelgestelde vragen over de Bezorging & betaling, Annuleren & retourneren en Beschadigingen & servicevragen of maak gebruik van ons contactformulier.

Gratis interieuradvies


Gratis interieuradvies

Je kunt altijd gratis en deskundige hulp krijgen van onze adviseurs. Maak een afspraak voor gratis interieuradvies of kom gewoon eens sfeer proeven in één van onze winkels en laat je inspireren.

Onze garanties


Onze garanties

Met onze CBW-erkende woonwinkels bieden wij je meer zekerheid en productgarantie. Daarnaast geven we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie van maar liefst 5 jaar.

Onderhoud meubels


Onderhoud aan meubels

De meeste informatie en producten voor onderhoud is verkrijgbaar in onze woonwinkels. Op onze onderhoudspagina kun je ook alles nog eens teruglezen over meubelverzorging.

Bezorgdienst


Eigen bezorgdienst

Met onze eigen vakkundige bezorgservice ben je ervan verzekerd dat alles snel en netjes bij je thuis wordt afgeleverd en indien aangegeven ook uitgepakt, gemonteerd en geplaatst.


Blog: acties & nieuws

Op onze nieuws en blog pagina houden we je niet alleen op de hoogte van de actuele folders en acties maar ook van diverse feiten en weetjes over onze producten, onze services en nog veel meer!

Scherpste prijs


Scherpste prijs

Als lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland weet je zeker dat je dat je bij ons geen cent teveel betaalt. Dat geldt voor alle meubels in elke prijsklasse in alle woonstijlen!

Actuele collectie


Actuele collectie

Wij zitten boven op de belangrijkste trends en bieden je een uitgebreide en gevarieerde collectie meubels en decoratie met onze huiscollectie IN.HOUSE en de bekende merken.