Gratis interieuradvies


Gratis interieuradvies

Je kunt altijd gratis en deskundige hulp krijgen van onze adviseurs. Maak een afspraak voor gratis interieuradvies of kom gewoon eens sfeer proeven en laat je inspireren.

Actuele collectie


Actuele collectie

Wij zitten boven op de belangrijkste trends en bieden je een uitgebreide en gevarieerde collectie meubels en decoratie met onze huiscollectie IN.HOUSE en de bekende merken.

Scherpste prijs


Scherpste prijs

Als lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland weet je zeker dat je dat je bij ons geen cent teveel betaald. Dat geldt voor alle meubels in elke prijsklasse in alle woonstijlen.


Blog: acties & nieuws

Op onze nieuwsblog houden we je niet alleen op de hoogte van de actuele folders en acties, maar ook van diverse feiten en weetjes over onze producten, onze services en nog veel meer!

Bezorgdienst


Eigen bezorgdienst

Met onze eigen vakkundige bezorgservice ben je ervan verzekerd bent dat alles snel en netjes bij je thuis wordt afgeleverd, desgewenst ook uitgepakt, gemonteerd en geplaatst.

Onze garanties


Onze garanties

Met onze CBW-erkend woonwinkels bieden we je meer zekerheid en productgarantie. Daarnaast geven we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie 5 jaar.

Onderhoud & webshop


Onderhoud & webshop

De meeste producten voor onderhoud zijn verkrijgbaar in onze woonwinkels. In de webshop vind je nog meer onderhoudsmiddelen en productinformatie voor meubelverzorging.

Vragen & contact


Vragen & contact

Vind hier je antwoord op veelgestelde vragen over de betaling, de bezorging, mankementen en servicemeldingen. Of maak gebruik van ons contactformulier.