Folders en winkelacties zomer 2017

Tijdens onze zomersale hebben we extra veel afgeprijsd om plaats te kunnen maken voor de nieuwe najaarscollectie. Natuurlijk gaat deze opruiming weer gepaard met leuke aanbiedingen en acties ...

Groen, groener, groenst

Natuurlijke kleuren geven je woning rust en sereniteit. Groen is ook zo'n kleur en gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. Wist je dat de kleur groen innerlijke rust brengt en stress vermindert?

Voetjes van de vloer - relaxfauteuils

Ben je op zoek naar echte ontspanning? In een drukke wereld hebben velen het verlangen om tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen. Met onze uitgebreide collectie relaxfauteuils geven we ...

boxsprings-matrassen-profijt-meubel

Regelmatig wordt door onze klanten de vraag gesteld of we ook bedden, boxsprings en matrassen willen toevoegen aan ons assortiment. We zijn op zoek gegaan naar een passende collectie, waarbij net als ...

profijtmeubel-breda

Onze Profijtmeubel winkel op de woonboulevard in Breda is schitterend verbouwd en mag met recht Profijtmeubel 'nieuwe stijl' worden genoemd. Nu kunnen we onze klanten nog beter laten zien wat ...

Jubileumparty 95 jaar

14-11-2016 11:11

Acties
Jubileumparty Hoogenboezem 95 jaar

Dit jaar vieren we al weer het 95-jarig bestaan van ons familiebedrijf met o.a. een feestelijke koopavond op donderdag 24 november in Breda en Den Haag en op vrijdag 25 november in Barendrecht, Den Bosch en Rotterdam.

Koper trend

Zoals zo vaak komen alle trends vroeg of laat weer terug. Maar toen een aantal jaar geleden werd voorspeld dat koper weer helemaal terug zou komen, vroegen we ons af of dat wel een blijvertje zou zijn.

Ballonvaart 12,5 jaar IN.HOUSE

In navolging op onze actie 12,5 jaar IN.HOUSE is gisteren wederom een prachtige ballonvlucht gemaakt met de prijswinnaars van onze woonwinkels Hoogenboezem Den Bosch, Barendrecht en Breda. 

Opruiming Profijt Meubel Breda

Het is inmiddels al weer meer dan 15 jaar geleden dat wij één van de eerste Profijt Meubel winkels in Breda hebben geopend, omdat we onze klanten ook graag een voordelig alternatief wilden bieden.

Maatwerk is niet duur

11-07-2016 09:28

Tips
Maatwerk

Als je het hebt over persoonlijk maatwerk, dan zou je denken dat daar ook een prijskaartje aan hangt. Dat is te begrijpen wanneer alles met de hand moet worden gemaakt. Maar niets is minder waar.