Toggle Nav

Hoogenboezem Meubelen is een echt familiebedrijf dat inmiddels al weer meer dan 100 jaar bestaat. Ons hoofdkantoor met distributiecentrum (DC) is gevestigd in Schelluinen en onze 9 woonwinkels bevinden zich op de grote woonboulevards en woonmalls in Zuid-Holland en Noord-Brabant in Barendrecht (2), Breda (3), Den Bosch, Den Haag, Rotterdam en Spijkenisse.


Als lid van de Internationale Meubel Groep IMG, de grootste inkooporganisatie van Nederland, bieden wij je kwaliteit en keuze op basis van een actuele en gevarieerde collectie meubels voor de scherpste prijs. Dus dan weet je zeker dat je geen cent teveel betaalt. Wij staan altijd voor je klaar met gratis interieuradvies, persoonlijk maatwerk en onze eigen vakkundige bezorgservice.

Alles wat we als familiebedrijf doen, komt voort uit liefde voor interieur. Zo voegen we wekelijks nieuwe producten toe aan ons meubel assortiment. Onze inkopers struinen alle internationale beurzen af om inspiratie op te doen. Ze houden alle trends nauwlettend in de gaten bij de ontwikkeling van onze eigen producten in goede samenwerking met diverse leveranciers en fabrikanten. Op onze website vind je daarom heel veel informatie en inspiratie. Maar het leukste is natuurlijk om gewoon bij ons in de winkel langs te komen. We staan garant voor deskundig advies en goede service. Je huis is immers de belangrijkste plek die er is. Het vertelt geweldige verhalen. Over jezelf. Over de mensen van wie je houdt. Wat je graag doet. Zodat als we thuis komen, we ons écht thuis voelen. 

Wij bieden een breed assortiment woonkamermeubels die je vaak geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. En daarbij proberen we je altijd een inspirerende winkelbeleving te geven in diverse stijlen en sferen zoals landelijk, eigentijds, modern, design, vintage en industrial en natural. Deze trends vind je dan ook terug in ons sterke huismerk IN.HOUSE en onze merken Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON.


In.House collectieHenders&Hazel collectieProfijtmeubel collectieXooonEen klein stukje geschiedenis

Ons bedrijf is feitelijk ontstaan In 1921 in Giessen-Nieuwkerk (Giessenburg) met huis-aan-huis verkoop van manufacturen, linoleum en karpetten door P.H. Hoogenboezem. Tientallen jaren later na 1950 zijn we uitgegroeid tot een filialenbedrijf met meerdere cash&carry winkels en meubelwinkels en hebben we een lange periode min of meer 'gezworven' door het hele land ... van de Chocoladefabriek in Rotterdam tot aan de Witte Prijzenhal in Arnhem ... van Groningen tot aan Kaatsheuvel ... en zijn we het grootwinkelbedrijf geworden dat we nu met 9 woonwinkels zijn.

Chocoladefabriek Hoogenboezem RotterdamHoogenboezem Manufacturen Giessen-Nieuwkerk
Hoogenboezem Giessenburg 1940-1980


Hoogenboezem Meubelen BV, Griendweg 60, 4209 DB Schelluinen
Kamer van Koophandel nr. 23031162    BTW-nr. NL007592310B02    IBAN rek.nr. NL56 RABO 0321 7020 69