Toggle Nav
Profijt Meubel Kasten

Ben je op zoek naar een nieuwe kast om je interieur mee te verrijken? Neem dan eens een kijkje bij onze kasten van Profijt Meubel. Profijt Meubel kasten zijn een ideale optie om wat orde te scheppen in je interieur door spullen op te bergen. Deze voordelige opbergers komen in verschillende modellen en stijlen. Zo hebben wij in ons assortiment een brede keus aan tv-kasten, dressoirs, vitrinekasten en boekenkasten. 


Wil je deze kasten van dichterbij bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze woonwinkels in Breda en Den Bosch waar wij de collecties van Profijt Meubel beschikbaar hebben.

Producten 1-18 van 187

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 187

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijzondere Profijt Meubel kasten met visgraat patroon

Binnen ons assortiment vol kasten van Profijt Meubel hebben wij de Cambria lijn. Deze bestaat uit meerdere melamine kasten, dressoirs en tv meubels. Wat deze lijn zo uniek maakt is het opvallende visgraat patroon in de deurtjes van deze kasten. Zo kun je jouw boeken, woonaccessoires en andere items in stijl opbergen! 

Melamine in de meubels van Profijt Meubel

Veel meubelen in de collecties van Profijt Meubel zijn afgewerkt met een laag melamine. Melamine heeft tot in de details de uitstraling van hout, maar is eigenlijk een kunsthars. Dit zorgt voor een uiterst krasvast oppervlak en een onwijs simpel onderhoud. Je kunt het simpelweg afnemen met een vochtige doek en dankzij het dichte oppervlak zal vocht of vuil niet in het materiaal trekken.

Profijt meubel TV meubels en dressoirs

In de woonprogramma’s van Profijt Meubel vind je naast grote kasten ook een hoop verschillende TV meubels en dressoirs. De stijlen van deze verschillende modellen lopen redelijk uiteen van erg industrieel tot een wat meer modern landelijke look. Profijt Meubel dressoirs zijn perfect voor het stijlvol opbergen van tafellinnen en servies. Maar het is natuurlijk aan jou met wat voor leuks je het vult.

Wil je deze stijlvolle kasten van Profijt Meubel eens van dichtbij bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze Hoogenboezem woonwinkels in Breda en Den Bosch.