Zoek: 

Henders & Hazel Stoelen

Henders & Hazel Stoelen

Op zoek naar nieuwe stoelen voor aan de eettafel of aan een bureau? De stoelen uit de collectie van Henders & Hazel staan voor zitgemak in stijl. Over die stijl heb jij zelf veel inspraak met de meubels van Henders & Hazel en dat vinden wij meer dan vanzelfsprekend. Het is uiteindelijk jouw interieur waar deze stoelen tot hun recht zullen gaan komen. Wil je de collectie stoelen van Henders & Hazel komen bekijken en uitproberen? Dan ben je meer dan welkom in onze woonwinkels in  BredaDen BoschDen HaagRotterdam of Spijkenisse.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Soorten stoelen van Henders & Hazel

De Henders & Hazel stoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en modellen. Hier vallen onder andere de eetstoelen Levi en de armstoel Armin onder. Naast deze lijnen zal je nog een hoop andere eetstoelen, eetbanken en armstoelen vinden in de collecties van Henders & Hazel. Deze zullen stuk voor stuk een mooie aanvulling zijn op jouw woonruimte. Naast deze stoelen hebben we ook een mooie collectie fauteuils van Henders & Hazel voor meer ontspan gemak.

Jouw stoel, jouw woonstijl

Wanneer je een stoel kiest uit de collectie van Henders & Hazel heb je vervolgens zelf de mogelijkheid deze te personaliseren aan de hand van jouw woonstijl. Zo kun je vaak zelf kiezen voor de bekleding, de kleur hiervan, het materiaal van het onderstel en de afwerking van dit onderstel. Op deze manier kun je met een bepaald model zowel meer naar een landelijke woonstijl neigen als naar een industriële stijl. Dit allemaal door de details aan te passen.

Ben je op zoek naar een persoonlijk interieuradvies? Kom dan langs in een van onze woonwinkels zoals de Henders & Hazel in Breda. Onze specialisten helpen jou graag in de zoektocht naar de perfecte stoel voor jouw woonstijl.