Toggle Nav
Henders & Hazel Banken

De banken van Henders & Hazel staan voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Deze banken kun je op veel vlakken zelf samenstellen zodat deze tot in de details passen bij jouw interieur en woonstijl. Zo kun je onder andere keuzes maken over de zitopstelling, verschillende onderstellen, bekleding en de kleur daarvan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoekbank of juist naar een 2-zitsbank? Dan kunnen we dat voor jou regelen.

De collectie zitbanken van Henders & Hazel vind je in onze woonwinkels in Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam en Spijkenisse. Op zoek naar een specifiek product? Op de productpagina’s zie je in welke winkels je dit model kunt proberen.

Producten 1-18 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw

  Tarra hoekbank

  Vanaf € 1.999,00
 2. Nieuw

  Valletta hoekbank

  Vanaf € 3.497,00
 3. Nieuw

  Bergen 2-zitsbank

  Vanaf € 1.099,00
 4. Nieuw
 5. Nieuw
 6. Nieuw

  Bergen 2,5-zitsbank

  Vanaf € 1.199,00
 7. Nieuw

  Bergen hoekbank

  Vanaf € 3.047,00
 8. Nieuw

  Bergen 3-zitsbank

  Vanaf € 1.299,00
 9. Murcia 2,5-zitsbank

  Vanaf € 1.299,00
 10. Murcia 3-zitsbank

  Vanaf € 1.399,00
 11. Murcia 4-zitsbank

  Vanaf € 1.499,00
 12. Murcia hoekbank

  Vanaf € 3.999,00
 13. Napels 2-zitsbank

  Vanaf € 1.099,00
 14. Napels 2,5-zitsbank

  Vanaf € 1.149,00
 15. Napels 3-zitsbank

  Vanaf € 1.199,00

Producten 1-18 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leren banken van Henders & Hazel

Veel van de banken uit de collecties van Henders & Hazel kun je laten bekleden met leer in meerdere soorten afwerking en kleur. Dit leer is uiteraard van hoge kwaliteit en op een zo duurzaam mogelijke manier verworven. Afhankelijk van het model kan het mogelijk zijn om de bank deels met stof te bekleden en deels met leer.

Van hoekbanken tot loveseats

In de opstelling van de banken van Henders & Hazel heb je zelf een tal van mogelijkheden om de bank perfect in de ruimte te laten passen. Zo kun je vaak de keuze maken of je van een specifiek model een 2-zits of 3-zits variant wilt. Wanneer je op zoek bent naar een hoekbank heb je er ook invloed op of deze hoek links of rechts moet komen. Naast grote hoekbanken zijn veel van de banken van Henders & Hazel ook verkrijgbaar als loveseat; erg geschikt voor een interieur met minder ruimte. Voor extra personalisatie kun je verschillende banken uitbreiden met een bijpassende poef of hocker.

Een landelijke bank met Henders & Hazel

Wanneer je een interieur hebt met een uitgesproken landelijke stijl kun je dankzij de vele mogelijkheden van Henders & Hazel een bank samenstellen die heel goed past bij deze woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bruine, leren bank met grove stiksels over de zitting en een houten onderstel.

Henders & Hazel Banken voor een industriële stijl

Maar met de verschillende mogelijkheden van de banken van Henders & Hazel kun je ook compleet de andere kant op gaan. Een industriële bank is ook heel goed te verkrijgen dankzij alle verschillende modules. De zwarte poten of onderstellen van chroom lenen zich er heel goed voor om een industriële woonstijl aan te vullen.

Extra genieten van je Henders & Hazel sofa met elektrische relaxfuncties

Ontspannen na een dag hard werken wordt je makkelijk gemaakt door middel van onze elektrische relaxfuncties. Enkele banken uit de collectie van Henders & Hazel kunnen hiermee uitgerust worden. Hiermee wordt het schakelen tussen de zit- en ligstand per zitting op de bank je gemakkelijk gemaakt zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Wanneer je voor deze upgrade kiest kun je ook nog eens een USB aansluiting aanbrengen in je bank voor het opladen van onder andere je mobiele telefoon en andere elektrische apparaten.