Toggle Nav

INHOUSE stoffen collectie

De INHOUSE stoffen collectie

Veel van onze In.House zitmeubelen zijn onderling te combineren in dezelfde stof- of lederkleur en kwaliteit. Zo stem je je interieur op elkaar af en kan leuke combinaties maken. We hebben heel veel soorten stof- en lederkleuren en soorten zoals velours/velvet en microvezels als microleder en microvezelstoffen maar ook grof en fijn geweven stoffen. In onze winkel kun je alle soorten en kleuren bekijken en voelen op grote stalen.

INHOUSE stoffencollectie 

Het kiezen van de juiste bekleding op je stoel of bank vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je meubel. Stof staat ook wel bekend om het comfort en ademt van nature veel meer. Daardoor is het ook minder temperatuur gevoelig. Daarnaast gaat stof, bij regelmatig stofzuigen, lang mee. Het kleurenpallet van onze stoffencollectie is zo breed dat dit schitterende combinatiemogelijkheden oplevert met leder. IN.HOUSE besteedt veel tijd en aandacht aan de selectie van stoffen voor haar meubels. Naast de mooiste (trend) kleuren is slijtvastheid één van de belangrijkste criteria om een stof in onze collectie op te nemen. Maar omdat ongelukjes altijd gebeuren, adviseren wij altijd om jouw stoffen vlekwerend te maken. Dit beschermt stof tegen de meeste vlekken en maakt waterafstotend. Daarnaast biedt onze All-IN Care garantie ook zekerheid voor 5 of 7 jaar bij o.a. het repareren van losgeraakte stiknaden, veren of opvullen van losse kussens. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Bekijk onze INHOUSE ledercollectie


Adore

Deze hoogwaardige gebreide velours, heeft een lichtglanzend en gewolkt aspect. Adore is zeer sterk en geschikt voor ieder type huishouden, past ook perfect op alle type meubels. Deze velours is zacht, heeft een volle grip en geeft uw meubel volume en een luxe uitstraling.

Alpine

Deze boucle platweef stof heeft een zachte en volle grip, is zeer sterk en dus uitermate geschikt voor intensief woongebruik. De samenstelling bestaat uit polyester en polyacryl. De stof is makkelijk te reinigen en geschikt voor ieder type meubel. Deze licht meerkleurige kwaliteit is door de ietwat grovere structuur gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen.

Bora

Deze stof biedt een combinatie van de hoogwaardige uitstraling van leer en het aangename gevoel van stof. De toplaag bestaat uit een gebreide microvezel met een ‘leren print embossing’. De backing bestaat uit gerecyclede leren vezels welke zorgen voor een speciale, unieke en dikke grip. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof.

Boxer

Een combinatie van het hoogwaardige aanzien van leer en het aangename gevoel van stof. De toplaag bestaat uit een geweven microvezel met een ‘lederen print embossing’. De backing bestaat uit gerecyclede leren vezels die zorgen voor een speciale, unieke en dikke grip. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Boxer.

Coco

Coco meubelstof is een prachtige geweven stof die perfect is voor elk interieur. Met zijn mooie weefpatroon voegt Coco een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Maar dat is niet alles - deze stof is ook kindvriendelijk en bestand tegen intensief gebruik. Of het nu gaat om knoeien, ravotten of gewoon lekker relaxen, Coco kan het allemaal aan. Met zijn hoge slijtageweerstand blijft deze stof er jarenlang als nieuw uitzien, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en drukke huishoudens. Met Coco meubelstof geniet je van schoonheid, comfort en duurzaamheid in één!

Cyber

Deze nieuwe en luxueuze RPET geweven meubelstof is geweven op een air jet weefgetouw met micro-chenille garens. Deze garens zorgen voor een volumineus, stevig en comfortabel handgevoel. Cyber is stukgeverfd en is geschikt voor alle soorten stoffering, zoals losse hoezen, strak getailleerd of met knopen.

Fusion

Deze grof geweven chenille kwaliteit is zacht, sterk en is uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door de chenille garens voelt Fusion, vol, rijk en enorm zacht aan. Deze stof is uitermate geschikt voor zowel vaste als losse stoffering, dus geschikt voor ieder type meubel. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Door de chenille garens kan er een zitspiegel ontstaan. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Fusion.

Home

Thuiskomen voelt als omhuld worden door comfort met de prachtige geweven duurzame stof genaamd Home. Deze stof is niet alleen een lust voor het oog met zijn luxe uitstraling, maar ook een verademing voor gezinnen met huisdieren en kinderen. Home is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, met een hoge slijtageweerstand die bestand is tegen het dagelijkse leven.  En alsof dat nog niet genoeg is, voegt de subtiele vleug van Home een extra dimensie van comfort toe aan elk meubelstuk. Met Home wordt je huis niet alleen mooier, maar ook praktischer en comfortabeler. Pas op voor lusjes, want hoewel de stof robuust is, is hij wel gevoelig voor deze kleine verrassingen.

Leaf

Deze chenille platweef heeft een zachte en volle grip, is zeer sterk en dus uitermate geschikt voor intensief woongebruik. De stof is gemaakt van 100% polyester, makkelijk te reinigen en geschikt voor ieder type meubel. Deze licht meerkleurige kwaliteit is door de ietwat grovere structuur gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Leaf.

Magnum

Magnum meubelstof is een prachtige en luxe microvezelstof die een vleugje elegantie toevoegt aan elk interieur. Met zijn mooie, luxueuze uitstraling brengt Magnum een gevoel van klasse en stijl in elke ruimte. De stof heeft een subtiele lichte vleug, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook heerlijk aanvoelt. Of je nu kiest voor een bank, fauteuil of kussens met Magnum stof, je kunt er zeker van zijn dat je een tijdloos en verfijnd element aan je interieur toevoegt. Laat je verleiden door de prachtige Magnum meubelstof en geef je huis de luxe uitstraling die het verdient.

Miami

Deze ietwat grof geweven platweef stof bestaat uit een combinatie van viscose en polyester vezels. Miami heeft een stukverf kwaliteit, uitermate zacht en past op ieder type meubel. Door de ietwat grovere structuur, adviseren wij u om voorzichtig ze zijn met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal de oppervlakte van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt deze stof op termijn een meer opgeruwd en wollig aanzien. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Miami.

Mito

Deze luxe platgeweven kwaliteit is een zachte, volumineuze en elegante meubelstof. Mito is geweven op een luchtweefgetouw, is stukgeverfd en gelamineerd met een dikke non-woven achterzijde. Een ruwe structuur die duurzaam en sterk is en geschikt is voor alle soorten stoffering.

Oasis

Deze grof geweven polyester platweef stof is sterk en uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door een speciale coating op de achterzijde, voelt deze stof vol en prettig aan. Oasis is uitermate geschikt voor ieder type meubel, door de ietwat grovere structuur is deze stof gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Oasis.

Rate

Deze licht meerkleurige geweven polyester platweef is sterk en is uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door een gelamineerde non-woven backing, voelt deze stof vol en prettig aan. Rate is uitermate geschikt voor ieder type meubel. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Rate.

Reno

Reno biedt een combinatie van het hoogwaardige aanzien van leer en het aangename gevoel van stof. De toplaag bestaat uit een geweven microvezel met een ‘lederen print embossing’. De backing bestaat uit gerecyclede leren vezels die zorgen voor een speciale, unieke en dikke grip. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Reno.

Sera

Deze grof geweven polyester platweef stof is sterk en uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door een speciale coating op de achterzijde, voelt deze stof vol en prettig aan. Sneak is uitermate geschikt voor ieder type meubel. Door de ietwat grovere structuur is deze stof gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof.

Sino

Deze elegante meubelstof heeft een zachte en volle grip, is sterk en dus ook uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Deze chenille jacquard is gemakkelijk te reinigen en daardoor geschikt voor ieder type meubel. De stof beschikt over een ietwat grovere structuur waardoor deze gevoeliger kan zijn voor lusjes. Wees daarom voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal de oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van deze stof.