Toggle Nav
Profijt Meubel Tafels

Naast alle andere meubelstukken hebben wij in ons assortiment ook tafels van Profijt Meubel opgenomen. Profijt Meubel bijzettafels en eettafels kenmerken zich met een duurzame, eclectische mix tussen landelijk en industrieel ontwerp. De producten hebben veelal een robuust stalen onderstel met tafelbladen van verschillende soorten hout. In enkele gevallen maken wij zelfs gebruik van het uiterst slijt- en krasvaste Lamulux.

Is de interesse gewekt voor een van deze tafels van Profijt Meubel? Kom dan eens langs in een van onze woonwinkels in Breda of Den Bosch om ze van dichtbij te ervaren.

Producten 1-18 van 131

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 131

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Profijt Meubel bijzettafels 

Erg geliefd in ons assortiment zijn de bijzettafels van Profijt Meubel. Deze meubelstukken zijn perfect voor naast de bank of in de entreehal. Dankzij hun industriële uiterlijk passen deze heel goed in een soortgelijk interieur, of als contrast stuk in bijvoorbeeld een landelijke woonstijl. 

Deze bijzettafels zijn erg multifunctioneel. Naast dat je ze kunt gebruiken als een traditionele bijzettafel kun je ze ook inzetten als salontafel. Dit is vooral een goede optie wanneer de woonruimte niet erg groot is. 
 

Eettafels uit de collecties van Profijt Meubel

Tussen de verschillende woonprogramma’s en collecties van Profijt Meubel vind je genoeg inspiratie om de eetkamer aan te vullen met de meest mooie eettafels. Er zit een goede variatie aan stijlen tussen de verschillende modellen. Zo heb je met de stalen onderstellen en robuuste tafelbladen van de Bandera serie een mooie eettafel die perfect in een industrieel interieur past. De eettafels uit de Belton serie passen weer meer in een landelijke woonstijl. 
 

Bezoek onze winkel voor professioneel advies

In onze Hoogenboezem woonwinkels kun je bij onze specialisten terecht met al uw vragen over de tafels van Profijt Meubel. Zij kunnen je tevens alles vertellen over het correcte onderhoud en behandeling van de tafel. Deze Profijt Meubel collecties kun je vinden in onze woonwinkels in Breda en Den Bosch.