Toggle Nav

Ontdek de kasten van XOOON bij Hoogenboezem. Wij hebben in vrijwel al onze winkels een groot assortiment van XOOON opgenomen. Ben jij op zoek naar een mooie XOOON kast? Grote kans dat wij de kast hebben waar jij naar op zoek bent. Niet alleen hebben wij keuze uit verschillende kasten, je kunt hem ook nog helemaal naar wens samenstellen. Kies uit verschillende afmetingen, kleuren, materialen en tal van opties en details. Je vindt de Hoogenboezem meubels in onze winkels in Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag  en Rotterdam en Spijkenisse.

Producten 1-18 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over XOOON

XOOON maakt meubels met het idee dat meubels een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid moeten zijn. In de grote collectie meubelen vind je verschillende kasten, tafels, stoelen en banken. Het bijzondere aan XOOON is dat je vrijwel elk meubel helemaal naar wens kunt samenstellen. De eigenzinnige meubelcollectie van XOOON is gewild, populair en betaalbaar. XOOON zag pas het licht in 2011, maar ondertussen vind je XOOON al in meer dan 150 verschillende winkels verdeeld over Europa. Ben jij op zoek naar een mooie XOOON kast? Kom dan langs in één van onze woonwinkels en laat je inspireren.

Dressoirs in verschillende afmetingen

Een dressoir is een lage kast met enkele lades of kastdeurtjes. Over het algemeen kiest men voor een dressoir om het bovenblad te gebruiken ter decoratie. Zo kan je bijvoorbeeld een vaas, spiegel of kandelaar op het bovenblad leggen. Verder is het erg praktisch om alledaagse spullen, zoals sleutels op het dressoir te bewaren. Veelal wordt er ook voor een dressoir gekozen bij een tv-meubel. Het lage bovenblad is ideaal om de tv op te plaatsen. Zo staat de tv direct op de ideale kijkhoogte. Bij Hoogenboezem vind je een groot assortiment dressoirs en tv meubels in de collectie XOOON kasten.

Boekenkasten en opbergkasten

Een XOOON kast is natuurlijk een meubel dat vooral erg functioneel is. Al die spullen die jij in huis hebt moet je natuurlijk een plekje geven. Daarom mag een opbergkast ook niet ontbreken in jouw woning. Zo kan je gemakkelijk al je spullen bewaren en je inrichting geordend houden, zonder dat je interieur een rommeltje wordt. Toch is het vaak ook leuk om juist te laten zien wat voor spullen je hebt. Ben je gek op boeken? Dan is het toch leuk om te laten zien welke boeken je leest. Of houd jij van mooie decoratieve items? Dan wil jij je mooiste accessoires natuurlijk een prominente plek geven. Ook dan vind je mooie XOOON kasten bij Hoogenboezem. Naast volledig gesloten kasten van XOOON, vind je ook kasten met open vakken of boekenkasten, waarop al je items te zien zijn. Zo heb je de keuze om met je XOOON kast te bepalen wat jij wel of niet wilt laten zien aan de gasten die bij jou over de vloer komen.

Combineren met XOOON kasten

De XOOON kasten zijn goed te combineren met allerlei andere meubels van XOOON. Heb je een mooie kast gezien uit een bepaald woonprogramma, zoals bijvoorbeeld een Darwin, Moniz of Lurano? Dan helpt XOOON je bij het zoeken naar de juiste meubels. Zo kan je bijvoorbeeld een XOOON kast combineren met een tv meubel van XOOON in dezelfde stijl. Zo kan je ook gemakkelijk op zoek naar een mooie, bijpassende XOOON tafel  of stoelen. Of jij nu op zoek bent naar een minimalistische, industriële of moderne inrichting, bij XOOON kan jij jouw meubels precies krijgen zoals jij het wilt. Kies uit verschillende soorten kasten, afmetingen, materialen of afwerking en krijg precies de kast waar jij naar op zoek bent. Wil jij de XOOON kasten in het echt zien? Kom dan langs in één van onze woonwinkels en laat je inspireren door onze medewerkers.