Toggle Nav

Woonstijlen - Mix & match

Jouw eigen huis is de belangrijkste plek die er is. Het vertelt mooie verhalen over jezelf, over de mensen van wie je houdt en wat je graag doet. Als je thuis komt wil je je ook echt thuis voelen in een voor jou prettige omgeving en dat is de basis voor het ontwikkelen van je eigen stijl.

Vaak voel je je meer aangetrokken tot meubels uit een bepaalde woonstijl zoals de landelijke stijl, de moderne stijl of de scandinavische en japandi stijl maar eigenlijk zijn deze tegenwoordig niet meer in een hokje te stoppen. Want wat is nu precies een romantisch, lifestyle, modern, design, eigentijds, minimalistisch, organisch, hotel chique, landelijk, klassiek, vintage, scandinavisch of industriëel interieur? Het mixen van stijlen of het matchen van oud en nieuw, zodat jouw huis als thuis aanvoelt, is juist hetgene wat een interieur eigen en speciaal maakt. Aan welke voorwerpen en meubelen ben je gehecht en wil je absoluut houden? Wat wil je vervangen en welke stijl en kleur spreekt je daarbij het meeste aan? Wat past er op dit moment het beste bij jouw leven en met welk budget moet je rekening houden?

 Kom je er echt niet uit, dan zijn wij er voor je!

 
We helpen je graag om jouw thuis te creëren en je eigen stijl verder te ontwikkelen. Voor inspiratie kun je natuurlijk onze woonmagazines van IN.HOUSE en Profijt Meubel en de wooninspiratie magazines van Henders & Hazel en XOOON bekijken op onze pagina "Folders & Magazines" . Of vraag een persoonlijk interieuradvies aan en kom eens sfeerproeven in onze woonwinkels, zodat we gezamenlijk van jouw huis nog meer jouw thuis kunnen maken met meubels en woondecoratie in de woonstijl die bij je past.