Woonstijlen - Mix & match

Je huis is de belangrijkste plek die er is. Het vertelt mooie verhalen over jezelf, over de mensen van wie je houdt en/of wat je graag doet. En als je thuis komt wil je je ook echt thuis voelen. Dat is de basis voor het ontwikkelen van je eigen stijl. Vaak voel je je meer aangetrokken tot meubels uit een bepaalde woonstijl zoals de landelijke stijl, de moderne stijl of de industriële stijl. Maar eigenlijk zijn deze niet meer in een hokje te stoppen. Want wat is nu precies een romantisch, lifestyle, modern, design, eigentijds, landelijk, klassiek, vintage of industriëel interieur?

Het mixen van stijlen of het matchen van oud en nieuw, zodat jouw huis als thuis aanvoelt, is juist hetgene waar je naar op zoek bent. Aan welke voorwerpen en meubelen ben je gehecht en wil je absoluut houden? Wat wil je vervangen en welke stijl en kleur spreekt je daarbij het meeste aan? Wat past er op dit moment het beste bij jouw levenstijl? En met welk budget moet je dan rekening houden?

We helpen je graag om jouw thuis te creëren en je eigen stijl verder te ontwikkelen. Voor inspiratie kun je natuurlijk onze woonmagazines van IN.HOUSE en Profijt Meubel en de wooncatalogi van Henders & Hazel en XOOON gebruiken. Of vraag een gratis en persoonlijk interieuradvies aan en kom eens sfeerproeven in onze woonwinkels, zodat we gezamenlijk van jouw huis nog meer jouw thuis kunnen maken met meubels en woondecoratie in de woonstijl die bij je past.


Landelijk       |      Modern      |      Industrial