Toggle Nav

Woonstijl "Organisch"

De term "organische woonstijl" verwijst naar een interieurstijl die zich richt op natuurlijke materialen, vormen en kleuren. Het creëert een rustgevende en harmonieuze sfeer door het gebruik van hout, leer, aardetinten en natuurlijke textielsoorten. Het idee is om de natuur in huis te halen en een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren.

In een organische woonstijl wordt geen gebruik gemaakt van scherpe lijnen en harde oppervlakken, maar van ronde vormen en zachte materialen. Het gaat om een warme en uitnodigende sfeer die ruimte biedt voor ontspanning en bezinning.

De organische woonstijl is nauw verwant aan de natuurlijke en bohemian stijlen en past bij mensen die de natuur waarderen en een liefde hebben voor het handgemaakte. Het is een ideale stijl voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en ontspannen omgeving, zonder af te zien van stijl en design.
 Kom je er echt niet uit, dan zijn wij er voor je!

 

We helpen je graag om jouw thuis te creëren en je eigen stijl verder te ontwikkelen. Voor inspiratie kun je natuurlijk onze woonmagazines van IN.HOUSE en Profijt Meubel en de wooncatalogi van Henders & Hazel en XOOON gebruiken. Of vraag een gratis en persoonlijk interieuradvies aan en kom eens sfeerproeven in onze woonwinkels, zodat we gezamenlijk van jouw huis nog meer jouw thuis kunnen maken met meubels en woondecoratie in de woonstijl die bij je past.