Henders & Hazel - Xooon Barendrecht

Afspraak in winkel maken
Advies op afstand

Wij mogen weer zonder afspraak klanten in onze winkels ontvangen! Wil je toch een afspraak met 1 van onze interieur adviseurs of (uitgebreid) interieuradvies? Gebruik dan de knop "Afspraak in winkel maken"

Wil je liever advies op afstand? Maak dan via de knop "Advies op afstand" een afspraak met ons voor een telefonisch advies, videobellen of een afspraak bij jou thuis!

 


Onze Henders & Hazel woonwinkel is de place to be voor wat betreft interieur! De mooiste meubels en woondecoratie vind je gewoon bij jou in Barendrecht op de woonboulevard Reijerwaard. Wij verkopen naast Henders & Hazel ook het moderne en hippe merk Xooon! Zo wordt inspiratie opdoen voor het inrichten van je studio, appartement of huis een fluitje van een cent.

Met onze CBW-erkende woonwinkels bieden wij zekerheid en productgarantie. Daarnaast is het veelal ook mogelijk om een aanvullende All-in Care garantie af te sluiten van 5 jaar, zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe meubels!

Volg ons ook op  facebook


Henders & Hazel - Xooon Barendrecht

Woonboulevard Reijerwaard
Van 't Hoffstraat 36
tel. 010-7200958
Volg ons ook op facebook

Henders & Hazel Barendrecht
XOOON Barendrecht

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

04-04-2021 1e paasdag gesloten
05-04-2021 2e paasdag 10:00 - 17:00
27-04-2021 Koningsdag 10:00 - 17:00
13-05-2021 Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
24-05-2021 2e Pinksterdag 12:00 - 17:00Over onze winkel

Op de woonboulevard Reijerwaard in Barendrecht is onze mooie Henders & Hazel winkel, met eveneens de collectie van het moderne merk Xooon, gevestigd. In een huiselijke sfeer informeert ons vriendelijke personeel je graag met veel geduld en een persoonlijke benadering. Je kunt bij onze winkel ook terecht voor interieuradvies onder het genot van een heerlijke bak koffie. Wij verwelkomen u graag, parkeren is gratis bij ons. Bent u slecht ter been? Wij hebben een lift!
Altijd actuele collecties bij woonwinkel Hoogenboezem

Met 9 woonwinkels bieden wij een ruim aanbod meubels, tv meubels, accessoires, karpetten, wanddecoraties en kussens & verlichting. Wij zitten altijd bovenop de belangrijkste trends met onze sterke huiscollectie IN.HOUSE. Daarnaast vind je bij ons bekende merken zoals Henders & Hazel en XOOON. Het assortiment woonkamer meubels kan je vaak geheel naar eigen smaak samenstellen. Wij voegen wekelijks nieuwe producten toe aan ons assortiment. Wij houden alle trends nauwlettend in de gaten om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op onze website vind je veel informatie en inspiratie maar het leukst is natuurlijk om de sfeer te proeven in de woonwinkel van Henders en Hazel in Barendrecht. Wij proberen je bij Hoogenboezem een unieke winkelbeleving mee te geven met een reis van verschillende sferen en stijlen zoals, modern, design, vintage en industrieel. Kom langs bij ons!Kom langs voor persoonlijk advies bij deze woonwinkel in Barendrecht

Het is soms moeilijk om keuzes te maken voor een nieuw interieur of de juiste veranderingen aan te brengen in je huidige woonsituatie. Of misschien vind je het gewoon fijn om even persoonlijk met een vakkundige adviseur door te nemen wat je het liefst zou willen aanpassen of veranderen.

Dan is het wel zo prettig als je wordt bijgestaan door iemand met gevoel voor ruimte en kleur, die zich goed kan inleven in jouw wensen en gedachten om samen met jou te streven naar een goede balans qua ruimte en kleur. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor vakkundig advies en bieden we je bovendien een grote variatie aan meubels en woondecoratie voor iedere sfeer en woonstijl. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen met leuke vintage of design meubels. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies op het gebied van kleur, materiaal, indeling, meubels, karpetten, wandecoratie, verlichting en accessoires. En natuurlijk ook over de diverse maatwerk mogelijkheden van onze banken, tafels en kasten.

Uitgebreid & uitgewerkt advies

Ben je misschien geïnteresseerd in een veel uitgebreider interieuradvies waarin je een (digitaal) 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies? Ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel van jouw keuze en maak een afspraak. Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn. Wij informeren je hier graag over.