Toggle Nav
In onze woonwinkels vind je onze merken Inhouse, Henders & Hazel, Xooon, Profijt Meubel en Baenks (Rotterdam). Deze merken staan elk voor een compleet en actueel assortiment woonkamermeubels en decoratie (bijv. Coco Maison). Denk hierbij aan zitbanken, hoekbanken, (relax) fauteuils, eetstoelen, armstoelen, tafels, dressoirs en kasten. Deze meubels zijn er in vele materialen, uitvoeringen, maten en kleuren. Hiermee bieden we je altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Hieronder kun je meer lezen over de verschillende merken en eventueel hierop verder klikken waardoor je meteen het assortiment kunt bekijken.


Onze huiscollectie INHOUSE is eigenwijs en kwalitatief hoogwaardig voor compleet en comfortabel wonen. De collectie is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen. Veel banken zijn modulair opgebouwd en kun je naar wens zelf samenstellen. Ook bij de fauteuils en de stoelen zijn vaak (extra) opties mogelijk. De tafels en de kasten zijn meestal in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar.

 

Henders & Hazel staat voor karaktervol design met meubels die kwaliteit, design en duurzaamheid combineren in een eigentijds woonconcept. Deze collectie is breed opgezet en de banken kun je zelf samenstellen in jouw gewenste opstelling, bekleding en kleur. De tafels en de kasten zijn gemaakt van degelijke materialen en in vele maten te verkrijgen.

 

XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig en is een totaalconcept voor de woon- en eetkamer. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren met eigen designs en materialen. XOOON richt zich op de jonge en jong voelende mensen die weten wat ze willen. Hier nog een kort stukje tekst erbij om te zien of het past.

 

Bij ProfijtMeubel vind je goedkope meubels van topkwaliteit. Veel van onze meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar of vallen onder het speciaal samengestelde snelleverprogramma. De meeste hoekbanken zijn opgebouwd uit elementen en kun je zelf samenstellen in vele bekledingsstoffen, leders en kleuren. Bij Profijtmeubel kun je mooi wonen voor minder geld.

 

Het uiterlijk van het meubilair van Baenks heeft de hoogste prioriteit. Bij elk model worden zorgvuldig de kleur en stof gekozen als weerspiegeling van het karakter van het meubel. Als klant van Baenks word je compleet ontzorgd. Je hoeft niet na te denken over de binnenkant van de bank. Dat hebben wij al gedaan, zodat we altijd topcomfort garanderen.

 


Overige merken

Naast onze huismerken verkopen wij ook woondecoratie als vloerkleden, lampen, wanddecoratie en accessoires van onderandere merken als ByBoo, Light and Living, Karpi, MondiArt, Urban Cotton, Coco Maison, Eleonora en Brinker.