Toggle Nav

Ontdek By-Boo in de winkels van Hoogenboezem

In vrijwel al onze winkels kom je meubels en accessoires tegen van het merk By-Boo. Niet alleen laten wij je zien hoe je By-Boo kunt combineren met andere merken in ons assortiment. Sommige plekken in onze winkels zijn zelfs helemaal ingericht met By-Boo meubels. In onze stijlkamers vind je een greep uit het assortiment van By-Boo met vloerkleden, salontafels, lampen, wandrekken, kussens, tafels, wanddecoratie, textiel en nog veel meer.

Kom langs in één van onze Hoogenboezem woonwinkels in Breda, Den Bosch, Den Haag, Barendrecht en Rotterdam en laat je inspireren door onze collectie.


Over By-Boo

By-Boo is een Nederlands interieurmerk dat bekend staat om zijn stevige meubels. De meubels van By-Boo hebben een geheel eigen stijl, zo bieden ze jou een onderscheidend aanbod van meubels en woonaccessoires die stuk voor stuk verrassend zijn. Door het eigenwijze karakter van de By-Boo meubels zijn ze lastig in een bepaalde stijl te plaatsen. Des te makkelijker kan je deze meubels kwijt in jouw interieur. Verrijk jouw interieur met de leuke By-Boo accessoires of combineer de By-Boo stoelen met jouw eettafel.

Omdat By-Boo een grote, diverse collectie heeft, kan je altijd wel iets moois vinden dat helemaal aansluit op jouw andere meubels. Ben je toe aan een compleet nieuw interieur? Kom dan langs in onze woonwinkels en laat je inspireren in onze stijlkamers, waarvan sommige delen helemaal ingericht zijn met By-Boo meubels en woonaccessoires. Ontdek bijpassende meubels van andere merken en laat je inspireren door onze interieurexperts.


By-Boo Makes a home

By-Boo speelt in op de laatste woontrends en geeft altijd een eigen draai aan de meubels en accessoires die zij maken. Zo komen ze tot opvallende eye-catchers en bijzondere ontwerpen voor een opvallende woonstijl. Het gaat niet alleen om het uiterlijk en het comfort van de meubels, maar ook om een gevoel. Laat je inspireren door By-Boo en gebruik de bijzonder sfeervolle woonaccessoires van By-Boo om jouw interieur compleet te maken. Met een goede dosis lef, weet By-Boo altijd een verrassende twist te geven aan jouw interieur. Ofwel, By-Boo, Makes a Home!


De By-Boo collectie

In de collectie van By-Boo vindt iedereen wel iets wat helemaal past bij zijn of haar stijl. Zo vind je stijlvolle zwarte lampen voor een industrieel interieur, decoratieve, mooie spiegels met een minimalistische stijl en een uitgebreide reeks met kussens en plaids om je huis te decoreren en lekker languit op de bank te kunnen liggen.

Nu retro helemaal hot is, vind je ook By-Boo vloerkleden met een vintage look om een authentieke sfeer aan jouw interieur te geven.

Heb je een specifieke stijl van By-Boo gezien die jou erg aanspreekt? Dan kan je ook op zoek naar bijbehorende artikelen om de echte ‘By-Boo look’ te krijgen. De collectie van By-Boo wordt namelijk onderverdeeld in stijlen. Zo kan je terecht bij de collectie ‘romantic and cozy’ om het gezellig in huis te houden. Wil je niet te veel kleur in huis? Dan is ‘black and white’ de look die jou wel zal bevallen. Zo vind je nog tal van andere woonstijlen in het assortiment van By-Boo.


Kom langs bij Hoogenboezem

Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Of wil je een compleet nieuw interieur? Dan ben je bij Hoogenboezem aan het juiste adres voor wooninspiratie en gratis interieuradvies. Naast By-Boo vind je meubels en accessoires van toonaangevende merken als XOOON, Henders & Hazel, Profijtmeubel, InHOUSE, Baenks en meer. In onze CBW-erkende winkels helpen wij je graag bij het vinden van jouw nieuwe meubels.