Toggle Nav

Hoogenboezem Breda

Op zoek naar een woonwinkel in Breda? Kom dan langs bij onze meubelwinkel Hoogenboezem in Breda op de woonboulevard Breda XL. Eén van de leukste woonwinkels van Breda!

Onze merken INHOUSE en Xooon staan elk voor een compleet en actueel assortiment woonkamer meubels en decoratie. Daarmee bedoelen we zitbanken, fauteuils, tv meubels, tafels en bijzondere woonaccessoires in vele materialen, uitvoeringen, maten en kleuren. Hiermee bieden we je altijd kwaliteit voor de scherpste prijs.

Met onze CBW-erkende woonwinkels bieden wij zekerheid en productgarantie. Daarnaast is het veelal ook mogelijk om een aanvullende All-in Care garantie af te sluiten van 5 jaar, zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe meubels!


Hoogenboezem Breda

Woonboulevard Breda

Kruisvoort 50
tel. 076-5217560

IN.HOUSE Breda
XOOON Breda

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

29-03-2024 Goede Vrijdag 09:30 - 17:00
01-04-2024 2e Paasdag 11:00 - 17:00
27-04-2024 Koningsdag 11:00 - 17:00
09-05-2024 Hemelvaartsdag 11:00 - 17:00
20-05-2024 2e Pinksterdag 11:00 - 17:00
26-12-2024 2e Kerstdag 11:00 - 17:00Over de Hoogenboezem woonwinkel Breda

“Een grote winkel met een gezellige sfeer waar de tijd wordt genomen zonder opdringerig te zijn, er uitgebreide informatie wordt gegeven en waar je volop inspiratie opdoet.” Dat is wat er vaak door onze bezoekers wordt gezegd. Wij hebben een grote collectie met verschillende stijlen als modern, landelijk, retro, industrieel, klassiek, romantisch, design en stoer verdeeld over ruim 30 stijlkamers. Wij hebben als één van de weinige winkels op de Woonboulevard Breda XL een lift dus jong & oud kan onze mooie winkel komen bezoeken! Je nieuwe meubels uitzoeken moet een feestje zijn, zo wordt er vaak ook voor een gezellig hapje en drankje gezorgd! Zo kan jij lekker ontspannen op zoek gaan naar de mooiste, nieuwe meubels voor jouw interieur.

Je vindt de Hoogenboezem winkel in Breda op de Woonboulevard XL in Breda. Deze woonboulevard is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. Kom je met het openbaar vervoer? Er rijden een aantal bussen vanaf het station van Breda die jij kunt nemen om onze winkel te bezoeken. De bussen 311,312 en 316 stoppen allemaal bij de halte Woonboulevard Breda. Vanaf deze halte is het slecht enkele minuten lopen. Ook kun je de auto parkeren bij het "transferium", vanaf daar is het een paar minuten met de bus!


Altijd actuele collecties bij woonwinkel Hoogenboezem

Met 9 woonwinkels bieden wij een ruim aanbod meubels, tv meubels, accessoires, karpetten, wanddecoraties en kussens & verlichting. Wij zitten altijd bovenop de belangrijkste trends met onze sterke huiscollectie IN.HOUSE. Daarnaast vind je bij ons bekende merken zoals XOOON. Het assortiment woonkamer meubels kan je vaak geheel naar eigen smaak samenstellen. Wij voegen wekelijks nieuwe producten toe aan ons assortiment.

Wij houden alle trends nauwlettend in de gaten om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op onze website vind je veel informatie en inspiratie maar het leukst is natuurlijk om de sfeer te proeven in de woonwinkel van Hoogenboezem in Breda. Wij proberen je bij Hoogenboezem een unieke winkelbeleving mee te geven met een reis van verschillende sferen en stijlen zoals, modern, design, vintage en industrieel. Kom langs bij ons!Kom langs voor persoonlijk advies bij deze woonwinkel in Breda

Het is soms moeilijk om keuzes te maken voor een nieuw interieur of de juiste veranderingen aan te brengen in je huidige woonsituatie. Of misschien vind je het gewoon fijn om even persoonlijk met een vakkundige adviseur door te nemen wat je het liefst zou willen aanpassen of veranderen.

Dan is het wel zo prettig als je wordt bijgestaan door iemand met gevoel voor ruimte en kleur, die zich goed kan inleven in jouw wensen en gedachten om samen met jou te streven naar een goede balans qua ruimte en kleur. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor vakkundig advies en bieden we je bovendien een grote variatie aan meubels en woondecoratie voor iedere sfeer en woonstijl. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen met leuke vintage of design meubels. Onze adviseurs bij Hoogenboezem Breda geven je graag persoonlijk advies op het gebied van kleur, materiaal, indeling en zoeken samen met jou naar de beste wanddecoratie, verlichting en accessoires voor jouw inrichting. En natuurlijk vertellen wij jou ook graag over de diverse maatwerk mogelijkheden van onze banken, tafels en kasten.

 

Uitgebreid & uitgewerkt advies

Ben je misschien geïnteresseerd in een veel uitgebreider interieuradvies waarin je een (digitaal) 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies? Ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel van jouw keuze en maak een afspraak. Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn. Wij informeren je hier graag over.