Toggle Nav

Hoogenboezem Barendrecht

Op zoek naar een woonwinkel in Barendrecht? Kom dan langs bij onze meubelwinkel Hoogenboezem in de Woonboulevard Reijerwaard in Barendrecht. Hoogenboezem bestaat al meer dan 100 jaar en heeft een passie voor wonen en interieur. Bij Hoogenboezem Barendrecht kan jij terecht voor betaalbare meubelen van INHOUSE.

Wij zijn lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland op het gebied van interieur. Het voordeel hiervan is dat we voordelig kunnen inkopen. Als klant betaal je dan ook geen cent teveel. Kom langs bij Hoogenboezem Barendrecht voor wooninspiratie of vrijblijvend advies.


Hoogenboezem Barendrecht

Woonboulevard Reijerwaard

Van 't Hoffstraat 28
tel. 010-4827520

IN.HOUSE Barendrecht

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

29-03-2024 Goede Vrijdag 09:30 - 18:00
01-04-2024 2e Paasdag 12:00 - 17:00
27-04-2024 Koningsdag 10:00 - 17:00
09-05-2024 Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
20-05-2024 2e Pinksterdag 12:00 - 17:00
26-12-2024 2e Kerstdag 12:00 - 17:00Over onze winkel

Op de woonboulevard Reijerwaard in Barendrecht is onze mooie Hoogenboezem woonwinkel gevestigd. In onze trendy, toonaangevende winkel wordt je welkom geheten door ons vriendelijke en vakkundige personeel. Ontdek onze trendy meubelen in een huiselijke sfeer, onder het genot van een lekker bakje koffie. Heb jij specifieke wensen of wil je graag geholpen worden? Laat het ons personeel dan weten. Wij helpen je graag met een mooi, passend advies voor jouw interieur. Parkeren is gratis bij ons.
Altijd actuele collecties bij woonwinkel Hoogenboezem

Met 9 woonwinkels bieden wij een ruim aanbod aan tafels, kasten, tv meubels, accessoires, tapijten, wanddecoraties, verlichting en nog veel meer. Bij ons vind kan je altijd terecht voor de laatste trends op het gebied van wonen en interieur. Je kunt voor vrijwel elke woonstijl terecht bij onze stijlvolle, In.House collectie. Daarnaast vind je ook een aantal bekendere merken in onze winkels, zoals Henders & Hazel, XOOON en Profijt Meubel.

Zowel online als in de winkel kan je wekelijks nieuwe meubels vinden. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen? Volg dan de informatie op onze site of kom langs in onze Hoogenboezem woonwinkel in Barendrecht. Laat je rondleiden en maak kennis met onze verschillende woonstijlen en sferen of ontdek de mooiste, nieuwe meubels voor in jouw interieur.

Of jij nu een industriële of landelijke woonstijl hebt, gek bent op retro meubelen of strak en modern design, je vindt het allemaal bij de woonwinkel Hoogenboezem in Barendrecht.Persoonlijk advies bij Hoogenboezem Barendrecht

Het is altijd lastig om te kiezen voor nieuwe meubels of een volledig nieuw interieur. Staat die nieuwe bank wel bij je andere meubels? Of past die nieuwe kast wel in de woonkamer? Een nieuw meubel of een nieuwe inrichting heeft altijd veel impact op de sfeer in huis en meestal ben je al snel veel geld kwijt. Wil jij zeker zijn van je zaak? Maak dan eens een afspraak met één van onze vakkundige adviseurs.

Onze specialisten hebben de kennis en expertise om jouw interieur in te richten. Ze weten niet alleen alles van de nieuwste meubels en laatste woontrends, maar ze kunnen je ook helpen met het kiezen van kleuren of het inrichten van de ruimte. Zo weet jij zeker dat jouw huis helemaal in stijl is.

Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen met leuke vintage of design meubels, je vindt het in onze woonwinkel in Barendrecht. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies op het gebied van kleur, materiaal, indeling, meubels, wanddecoratie, verlichting en accessoires. En natuurlijk ook over de diverse maatwerk mogelijkheden van onze banken, tafels en kasten.Uitgebreid & uitgewerkt advies

Ben je misschien geïnteresseerd in een veel uitgebreider interieuradvies waarin je een (digitaal) 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies? Ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met Hoogenboezem Barendrecht en maak een afspraak. Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn. Wij informeren je hier graag over.