Toggle Nav

Inspiratie Videos

In de winkels van Hoogenboezem, Henders & Hazel en Profijt Meubel in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht , Spijkenisse en Rotterdam vind je uitgebreide collecties banken, kasten, dressoirs en andere meubels en decoratie. Wij hebben vele stijlen en inspiratiekamers waar je inspiratie kan opdoen. Wil je online alvast weten welke stijlen je aanspreken? Wij hebben op deze pagina een aantal inspiratie video's voor je geselecteerd zodat je een idee hebt van een deel van het aanbod in onze winkels! Jouw eigen huis is de belangrijkste plek die er is. Het vertelt mooie verhalen over jezelf, over de mensen van wie je houdt en wat je graag doet. Als je thuis komt wil je je ook echt thuis voelen in een voor jou prettige omgeving en dat is de basis voor het ontwikkelen van je eigen stijl.


 

Video's

Wij verkopen in veel van onze winkels de leuke & hippe merken Henders & Hazel, XOOON en IN.HOUSE. Deze merken hebben woonstijl-video’s over onder andere landelijke, industriële en moderne woonstijlen. Klik hieronder op de video's om leuke inspiratie op te doen!

 

INHOUSE

 

XOOON

 

Henders & Hazel

 

Wil je meer lezen over deze stylen? Kijk dan ook op de pagina's in deze website met meer info over de landelijke stijl, de moderne stijl of de industriële stijl .