Toggle Nav

Vloerkleden & karpetten

Onze voetenvertroeteling bestaat uit een ruime collectie vloerkleden en karpetten die jouw interieur kleur, warmte en gezelligheid geven en jou lekker laten relaxen. Of je nu op zoek bent naar een vloerkleed of een karpet voor jouw woon- of slaapkamer, bij ons vind je ze in veel verschillende vormen, maten en materialen. Van organisch rond tot Scandinavisch design, grote en kleine maten en formaten helemaal voor jou op maat gemaakt. Zo is een hoogpolig vloerkleed heerlijk zacht en lekker warm, terwijl een laagpolig vloerkleed licht en gemakkelijk schoon te maken is. Denk aan ovale, ronde, rechthoekige of vierkante karpetten. In onze winkels laten onze ervaren interieurcoaches jou graag de collecties van merken als Karpi, Brinker, By-Boo en Coco Maison zien. Van hoogpolig en laagpolig genieten tot strak design voor het moderne interieur. Je vindt het bij ons... dus voetjes van de vloer en hup naar Hoogenboezem.

Wil je hoogpolig of laagpolig?
Een vloerkleed geeft jouw interieur kleur, warmte en gezelligheid .Of je nu op zoek bent naar een vloerkleed of een karpet in jouw woon of slaapkamer, vloerkleden zijn er in veel verschillende vormen, maten en materialen. Zo is een hoogpolig vloerkleed heerlijk zacht en lekker warm en een laagpolig vloerkleed is licht en gemakkelijk schoon te maken. Ook kan je uit verschillende vormen kiezen denk aan een ovaal, rond, rechthoekig of een vierkant karpet.

Welk materiaal kies jij voor je vloerkleed?
Wil je een vloerkleed met verschillende patronen en kleuren dan zijn katoenen vloerkleden perfect. Een wollen vloerkleed is antistatisch en brandwerend. Een syntetische en Sisal karpet is allergievriendelijk en zacht onder je voeten. Een Chenille vloerkleed is handgeweven en heeft een mooie, strakke uitstraling.

ENSUITE BY BRINKER collectie
In onze winkels vind je onder andere de "Ensuite collectie" van Brinker. De unieke handgeweven en handgetuft dessins Ensuite by Brinker collectie telt in totaal 22 unieke dessins die allemaal leverbaar zijn in verschillende afmetingen en vormen zoals rond, pebble of stone.

Vloerkleden van Karpi
De karpetten van Karpi zijn trendy, kwalitatief en innovatief! Een team van trendwatchers is constant op zoek naar de nieuwste trends op woongebied. Deze worden door de designers vertaald in unieke karpetten die naadloos aansluiten bij hoe mensen over de hele wereld anno nu willen wonen.