Toggle Nav

Basis advies ( +- 1 uur)

Wish-list
Inspiratieronde
Stijladvies

€ 0

Productadvies
Kleuradvies
Materiaaladvies

Premium advies ( 2-3 uur)

Wish-list
Inspiratieronde
Stijladvies

€ 149,-

Productadvies
Kleuradvies
Materiaaladvies
+
Ruimtelijk advies
2D / 3D tekening

 

 

Waarom interieuradvies?

3d-advies

Wil jij een interieur waarin jij je helemaal thuis voelt? Mogen wij helpen om duidelijkheid te scheppen wat bij jou en jouw persoonlijke woonsituatie past? Wil je meer zekerheid of de meubelen die je mooi vindt niet te groot of te klein zijn voor je woonkamer? Bij Hoogenboezem helpen onze interieurcoaches je graag om jouw thuisgevoel te vertalen naar een interieur dat bij je past, zodat je zonder zorgen van je aankopen kan genieten.

Samen bespreken we de mogelijkheden in bijvoorbeeld maten, kleuren, materialen en producteigenschappen en bekijken we welke woonstijl het beste bij jou past.. Wil je een landelijk, modern, scandinavisch of industrieel interieur? Houd je van retro, word je helemaal warm van "Hotel Chique" of wil je meer mixen & matchen met wat jij mooi vindt? Onze interieuradviseurs brengen jouw wensen in kaart en geven je inspiratie met onze uiteenlopende collecties meubels en accessoires van diverse merken in verschillende woonstijlen en de laatste woontrends.  

Plan hier je afspraak met één van onze winkels voor basis interieuradvies of kies voor premium interieuradvies inclusief een 2D of 3D interieurplan en ruimtelijk advies.

 


 


"Wij worstelden met onze inrichting in de woonkamer en vonden het lastig de goede combinaties te vinden die aansloten bij onze smaak. Wij vinden het heel knap dat ze tot een stijl en kleur advies komen, waarbij wij het gevoel hebben dat het echt bij ons en ons huis past."

- Bart en Judith


 

Schrijf belangrijke maten op of neem een plattegrond mee van de woonruimte. Foto's van je huidige interieur, de vloer-, de wand- en de raambekleding, de keuken en/of kleurstalen kunnen ook handig zijn. Denk ook alvast na over de woonstijl(en) die je mooi vind of maak een moodboard!