Wil jij een compleet nieuw interieur waarin jij je helemaal thuis voelt? Of wil je gewoon iets anders in huis? Dan ben je bij Hoogenboezem aan het juiste adres. Onze interieuradviseurs helpen je graag om het interieur van jouw dromen te krijgen. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken we welke woonstijl het beste bij jou past.

Met de grote, uiteenlopende collecties van onze merken in verschillende stijlen, weten onze adviseurs altijd weer een mooi interieur voor jou samen te stellen dat helemaal aansluit op jouw wensen. Wil je een landelijk, modern of industrieel interieur? Of wil je meer mixen & matchen met wat jij mooi vindt? Onze interieuradviseurs brengen jouw wensen in kaart en inspireren jou met de mooiste meubels en accessoires volgens de laatste woontrends.

Maak een afspraak met één van onze winkels voor gratis interieuradvies of kies voor premium interieuradvies voor compleet advies, inclusief een interieurplan, kleuradvies, stijladvies en ruimtelijk advies.Interieuradvies in 5 stappen

1.  Gebruik de knop "Maak een afspraak"
2. Kies je type afspraak , winkel, datum en tijd
3. Je ontvangt een e-mail met bevestiging
4. Wij bellen je en nemen een wish-list met je door
5. Jij verzamelt evt. foto's en plattegronden


Enkele tips vooraf:
Schrijf belangrijke maten op of neem een plattegrond mee van de woonruimte. Foto's van je huidige interieur, de vloer-, de wand- en de raambekleding, de keuken en/of kleurstalen kunnen ook handig zijn.

 Interieuradvies Basis
± 1 uur persoonlijk advies


Wat krijg je:

Stijlonderzoek
Productadvies
Bespreken wish-list
Kleuronderzoek
Materiaaladvies
Inspiratieronde

 

 

€ 0,-
(
gratis)


maak een afspraakInterieuradvies Premium

± 2-3 uur persoonlijk advies

 

Wat krijg je:

Stijlonderzoek
Productadvies
Bespreken wish-list
2D of 3D tekening
Ruimtelijk advies
Kleuronderzoek
Materiaaladvies
Inspiratieronde
Kleuradvies
Styling advies

€ 149,-
(
gratis bij besteding vanaf €1750,-)


maak een afspraak

 

 

 


Tips voor bij het interieuradvies

Maak een plattegrond
Met de juiste maten en een duidelijk indeling van jouw woning kunnen we jou het beste helpen. Zorg ervoor dat je een plattegrond hebt met de juiste maten. Graag zien wij ook waar ramen en deuren zitten, zodat wij rekening kunnen houden met eventuele raambekleding.

Foto’s van je woning
Wil jij je huidige interieur aanpassen? Laat onze interieuradviseurs dan wat foto’s zien. Zo krijgen we een beter beeld van jouw huidige situatie en kunnen wij ons advies afstemmen op jouw vloer, raambekleding of gebruikte kleuren.

Denk na over je woonstijl
Wij helpen je graag om een mooi interieur samen te stellen. Om je zo goed mogelijk te helpen horen wij graag van jou wat je mooi vindt, of wat je absoluut niet in je interieur terug wilt zien.