Toggle Nav

 

 


Interieuradvies "Basis"

Tijdens een interieuradviesgesprek krijg je advies over meubelen, soorten interieurstylen, kleurgebruik, lichtinval en materialen die passen bij jouw interieur.

 

Interieuradvies "Premium"
Aan de hand van jouw wensen en de ideeën van de adviseur wordt een advies gegeven en een 2D of 3D-tekening gemaakt. In deze tekening zie je direct hoe het advies in jouw woonruimte eruit komt te zien.

 


Interieuradvies in 5 stappen

1.  Gebruik de planner hiernaast
2. Kies je type afspraak , winkel, datum en tijd
3. Je ontvangt een e-mail met bevestiging
4. Wij bellen je en bespreken een wish-list 
5. Jij verzamelt evt. foto's en plattegronden


 

Enkele tips vooraf:
Schrijf belangrijke maten op of neem een plattegrond mee van de woonruimte. Foto's van je huidige interieur, de vloer-, de wand- en de raambekleding, de keuken en/of kleurstalen kunnen ook handig zijn.

 Interieuradvies Basis
± 1 uur persoonlijk advies

 

Bespreken wish-list
Inspiratieronde
Stijladvies
Productadvies
Kleuradvies
Materiaaladvies
  

GRATIS

Interieuradvies Premium
± 2-3 uur persoonlijk advies

 

Bespreken wish-list
Inspiratieronde
Stijladvies
Productadvies
Kleuradvies
Materiaaladvies
+
Ruimtelijk advies
2D / 3D interieurtekening

 

€149 = TIJDELIJK GRATIS!

 

Waarom interieuradvies?

3d-adviesWil jij een compleet nieuw interieur waarin jij je helemaal thuis voelt? Of wil je gewoon iets anders in huis? Dan ben je bij Hoogenboezem aan het juiste adres. Onze interieuradviseurs helpen je graag om het interieur van jouw dromen te krijgen. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken we welke woonstijl het beste bij jou past.

Met de grote, uiteenlopende collecties van onze merken in verschillende stijlen, weten onze adviseurs altijd weer een mooi interieur voor jou samen te stellen dat helemaal aansluit op jouw wensen. Wil je een landelijk, modern of industrieel interieur? Of wil je meer mixen & matchen met wat jij mooi vindt? Onze interieuradviseurs brengen jouw wensen in kaart en inspireren jou met de mooiste meubels en accessoires volgens de laatste woontrends.

Maak een afspraak met één van onze winkels voor gratis interieuradvies of kies voor premium interieuradvies inclusief een 2D of 3D interieurplan en ruimtelijk advies.

 Tips voor bij het interieuradvies

Maak een plattegrond
Met de juiste maten en een duidelijk indeling van jouw woning kunnen we jou het beste helpen. Zorg ervoor dat je een plattegrond hebt met de juiste maten. Graag zien wij ook waar ramen en deuren zitten, zodat wij rekening kunnen houden met eventuele raambekleding.

Foto’s van je woning
Wil jij je huidige interieur aanpassen? Laat onze interieuradviseurs dan wat foto’s zien. Zo krijgen we een beter beeld van jouw huidige situatie en kunnen wij ons advies afstemmen op jouw vloer, raambekleding of gebruikte kleuren.

Denk na over je woonstijl
Wij helpen je graag om een mooi interieur samen te stellen. Om je zo goed mogelijk te helpen horen wij graag van jou wat je mooi vindt, of wat je absoluut niet in je interieur terug wilt zien.