Onze garanties

Onze garantiesHoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn dus CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

CBW-erkende winkels bieden nu eenmaal meer zekerheid dan andere woonwinkels. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan ben je namelijk je aanbetaling van maximaal 25% niet kwijt. CBW-erkende winkels bieden bovendien 2 jaar volledige productgarantie.

En mocht je een productklacht hebben en er samen toch niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

All-in Care garantie

Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai).

All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen. Download onze pdf-brochures voor All-in Care garantie voor een volledige uitleg en de speciale garantievoorwaarden:


●   All-in Care textiel (pdf)

●   All-in Care leder&lederlook (pdf)


All-in Care TextielAll-in Care leder&lederlook