Toggle Nav

- CBW-garantie
- All-in Care 5 of 7 jaar zitgarantie incl. vlekkenservice
- Baenks premium garantie 7 jaar
- Baenks All-in Care 7 jaar vlekkenservice

Onze garanties CBW garantie

Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn dus CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

CBW-erkende winkels bieden nu eenmaal meer zekerheid dan andere woonwinkels. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan ben je namelijk je aanbetaling van maximaal 25% niet kwijt. CBW-erkende winkels bieden bovendien 2 jaar volledige productgarantie.

En mocht je een productklacht hebben en er samen toch niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.All-in Care 5 of 7 jaar zitgarantie incl. vlekkenservice

Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai).

All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 of 7 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 of 7 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Voorkomen is beter dan genezen

Een glas wijn of kop koffie over uw nieuwe zitmeubel, het is zo gebeurd. Kinderen die per ongeluk met viltstift op uw meubel tekenen of een nieuwe spijkerbroek die heeft afgegeven. U moet er niet aan denken, maar het gebeurt en dan moet het probleem onzichtbaar verholpen worden.

Naast de vlekbescherming

All-in Care biedt u naast vlekbescherming een uitgebreide aanvulling op de CBW garantie, die u 2 jaar volledige garantie op fabricage biedt. Met All-in Care totaalgarantie bent u gedurende 5 of 7 jaar verzekerd van professionele hulp bij problemen aan het zitmeubel en gratis herstel zonder berekening van voorrijkosten. Hieronder valt;

- Opvullen van losse kussens en vaste zittingen als deze aantoonbaar meer dan 5 cm zijn ingezakt 
- Vastzetten van losse veren, veringslatten en/of verenclips
- Weer gangbaar maken van bedieningsmechanismen m.u.v. elektrische onderdelen 
- Aanspannen van singelbanden of het bijplaatsen van nieuwe banden
- Repareren van losgeraakte stiknaden en inzetten van losgeraakte knopen
- Verhelpen van kraakgeluiden


Hoeveel pakketten ontvangt u

U betaalt per zitplaats een vast bedrag. Hiervoor worden bij levering (of ophalen) een aantal dozen (onderhoudskits) gegeven. De inhoud van 1 doos is voldoende om 2 bank-zitplaatsen of 4 eetstoelen voor de hele periode van 5 of 7 jaar te voorzien van onderhoud en bescherming.  Check dus altijd even bij levering of u voldoende sets heeft ontvangen om het aantal zitplaatsen te kunnen behandelen.

Waar bestaan de pakketten uit

De onderhoudskit(s) bestaan uit een Protector, een Cleaner, een pluisvrije doek en een speciale reinigingsspons. Met de protector kunt u uw meubel voorzien van een onzichtbare vlekwerende bescherming. Met de Cleaner kunt u uw meubel veilig reinigen, voordat u opnieuw de protector aanbrengt. Om aan de garantievoorwaarden te voldoen, dient u het zitmeubel te impregneren volgens de beschrijving die bij uw onderhoudskit(s) wordt bijgeleverd. Zo blijven uw zitmeubelen als nieuw.


De bescherming

Textiel

Na aflevering van het zitmeubel impregneert u de meubelstof met de protector. Deze beschermt tegen indringen van vloeistoffen, vet, olie en transpiratie. Door de hoge graad van bescherming is bijna iedere vlek te verwijderen. Het is van belang om de vlek direct te verwijderen met de bijgeleverde reiniger.

Behandeling
Voor ingebruikname van het meubel dient u de meubelstof eerst te impregneren met de Textile Protector (nevelend, spuit de flacon niet geheel leeg). Deze Protector zorgt ervoor dat uw meubelstof beschermd is tegen substanties op basis van olie, water en vet (alle eet- en drinkwaren). Na deze eerste behandeling dient u de meubelstof, bij het constateren van een vlek, direct te reinigen met de Textile Cleaner. Na droging van de Cleaner dient de meubelstof nabehandeld te worden met de Textile Protector. Let op: bij het constateren van een vlek dient u alleen de omgeving van de vlek te cleanen en niet de complete meubelstof. Neem de vlek, deppend van buiten naar  binnen op, zodat de vlek niet groter wordt.


Leder & lederlook

Gedurende de looptijd dient de bekleding te worden onderhouden met de bijgeleverde verzorgingssets. Deze producten reinigen mild, intensief en beschermen tegelijkertijd tegen indringen van vocht, vuil, vet, olie en transpiratie. Door de hoge graad van bescherming is bijna iedere vlek te verwijderen en blijft de bekleding soepel en in topconditie. Dit geldt voor alle afgedekte leersoorten en lederlook maar niet voor open leer, aniline leer, geschuurd leer, pull-up leer, schapen leer, bycast en saddle leer.

Behandeling
Voor ingebruikname van het meubel dient u het leder eerst te behandelen met de Leather Protector. Na deze eerste behandeling dient u het leder elke 6 maanden eerst in z’n geheel te reinigen met de Leather Cleaner. Na droging van de Cleaner dient het leder nabehandeld te worden met de Leather Protector. Zo blijft uw bekleding optimaal beschermd en zal zo zijn natuurlijke uitstraling behouden. Let op: Wit leder moet wit blijven en dient vaker te worden gereinigd en behandeld.


Welke vlekken

Textiel

Koffie, thee en limonade
Fruit en rode wijn
Overige drinkbare vloeistoffen
Mayonaise, mosterd, saus, jus en ketchup
Overige etenswaren
Vet en olie
Teer
Dierlijke en menselijke lichaamseigen stoffen
Bloed & eiwit
Cosmetica en lippenstift
Schoenpoets
Was en boenwas

Leder en Lederlook

Alle eetwaren
Alle drinkwaren
Transpiratie (ook bij medicijngebruik)
Hoofd- en huidvet
Cosmetica
Nagellak
Lippenstift
Viltstift
Vet, teer en olie
Verf en Inkt
Afgeven spijkerbroek *
* tot 80% verwijderbaar op wit leder / lederlook

 


 

Baenks premium garantie 7 jaar

Een product van Baenks staat garant voor kwaliteit. Baenks biedt 7 jaar premium garantie. Dit betekent service op tal van problemen die niet onder de fabrieksgaranties vallen; dat is dus jarenlang genieten! Mochten er zich in de
7-jaarsperiode problemen voordoen, dan wordt dit zorgvuldig en vakkundig opgelost. Bent u benieuwd wat eronder valt? Klik dan hier.

Ga je daarnaast graag voor nog meer zekerheid? Kies dan ook voor Baenks All-in Care vlekkenservice, 7 jaar bescherming tegen vlekken.

 

 

Baenks All-in Care 7 jaar vlekkenservice

Bij Baenks kun je kiezen uit de mooiste bekledingen van stof en leder. Deze wil je natuurlijk optimaal beschermen, kies dan voor Baenks All-in Care vlekkenservice, deze sluit je af voor een geringe meerprijs per zitplaats. Een glas rode wijn over de bank tijdens een feestje? Dan ben je blij dat je hebt gekozen voor Baenks All-in Care vlekkenservice.

Baenks All-in Care vlekkenservice biedt 7 jaar optimale bescherming tegen vlekken. Na aflevering van het zitmeubel behandel je de bekleding met het onderhoudsmiddel. Deze beschermt tegen indringen van vloeistoffen, vet, olie en transpiratie. Door de hoge graad van bescherming is bijna iedere vlek te verwijderen. Het is van belang om de vlek direct te behandelen met de bijgeleverde reiniger. Mocht het je onverhoopt niet lukken een hardnekkige vlek uit de bekleding te krijgen, dan komt onze specialist bij je thuis om de vlek professioneel en kosteloos te verwijderen. Is dit nog niet afdoende, dan wordt de bekleding op onze kosten vervangen.

U betaalt per zitplaats een vast bedrag. Hiervoor worden bij levering (of ophalen) een aantal dozen (onderhoudskits) gegeven. De inhoud van 1 doos is voldoende om 2 bank-zitplaatsen of 4 eetstoelen voor de hele periode te voorzien van onderhoud en bescherming. Check dus altijd even bij levering of u voldoende sets heeft ontvangen.