Zoek: 

Woonstijl industriële meubels

Wanneer je droomt van het wonen in zo'n prachtige loft in New York of aan een oud pakhuis in Rotterdam dan is de kans groot dat je ook een liefhebber bent van de industriële stijl. Wat nog niet lang geleden gezien werd als een tijdelijke trend is inmiddels niet meer weg te denken en elementen hiervan vind je overal terug. Van een kaalgeslagen muur waardoor de bakstenen wand je woning een ruwe look geeft tot strak vormgegeven lampen en robuuste houten tafels. Het industriëel interieur heeft een typisch een stijl met industriële tafels en kasten, vintage meubels en elementen, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van materialen als beton, metaal en hout. Constructiedetails worden niet weggewerkt en een gietvloer, een bakstenen muur en een mooie design klassieker maken het plaatje helemaal af. Wij vertellen je meer over deze woonstijl en het combineren van meubels om tot een industriele woonstijl te komen. Wil je de mooiste industriele meubels in het echt zien? Kom dan eens langs in één van onze woonwinkels.

Toch vind je de vertaling van deze stijl ook vaak terug in andere stijlen zoals de moderne stijl en de romantische of landelijke stijl, waardoor je het bijna een allemansvriend kunt noemen. Dat is het mooie aan de industriele woonstijl, een robuust tafel past in vrijwel alle woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan de XOOON Roger lamp. Deze houten driepoot kom je tegen in veel huizen, maar ook restaurants maken graag gebruik van deze staande lampen om hun ruimtes sfeervol te verlichten. 

Orinio - IN.HOUSE

Hierboven zie je heel goed hoe mooi je een industriële woonstijl kunt aankleden. Het kale plafond met de grote hanglampen zorgt voor de rauwe look. de Orinio bank van ons eigen In.House label valt mooi weg in combinatie met de kleuren van de woning. De strak afgewerkte betonvleer verkrijgt weer meer sfeer met het vloerkleed. 

Myland + Scout + Toro - XOOON

In bovenstaande foto zie je een inrichting met een veel landelijkere, klassieke uitstraling. de grote, witte open ruimte krijgt sfeer door de gekleurde stoelen en de unieke Myland kast van XOOON geeft het geheel een speels effect.

Eivissa + Kate + Kirby - Henders & Hazel

Met de Henders & Hazel Eivissa kast heb je een stijlvolle opbergkast van rustiek hout waarin je al je huishoudelijke spullen, speelgoed en nog veel meer kwijt kunt. 

Nocera + Rigas - IN.HOUSE

De bruin lederen In.House Rigas bank en de In.House Nocera kast in combinatie met andere houten elementen geven de inrichting van dit huis een hele natuurlijke look.

Cosia + Ambiente - IN.HOUSE

BePureHome Rodeo bank - IN.HOUSE

Ultima + Imperia - IN.HOUSE

Geinspireerd geraakt? Ontdek meer meubelen die passen bij een industriële woonstijl in een van de Hoogenboezem winkels in Barendrecht (2), Breda (3), Den BoschDen Haag en Rotterdam en Spijkenisse.