Woonstijl "Industrieel wonen"

Wanneer je droomt van het wonen in zo'n prachtige loft in New York of aan een oud pakhuis in Rotterdam dan is de kans groot dat je ook een liefhebber bent van de industriële stijl. Wat nog niet lang geleden gezien werd als een tijdelijke trend is inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwinkels en elementen hiervan vind je overal terug.

Van een kaalgeslagen muur waardoor de bakstenen wand je woning een ruwe look geeft tot strak vormgegeven lampen en robuuste houten tafels. Het industriëel interieur heeft een typisch een stijl met industriële tafels en kasten, vintage meubels en elementen, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van materialen als beton, metaal en hout. Constructiedetails worden niet weggewerkt en een gietvloer, een bakstenen muur en een mooie design-klassieker maken het plaatje helemaal af. Wij vertellen je graag meer over deze woonstijl en het combineren van onze meubels om tot een industriele woonstijl te komen.

Wil je de mooiste industriele meubels in het echt zien? Kom dan eens langs in één van onze woonwinkels.
Kom je er echt niet uit, dan zijn wij er voor je!

We helpen je graag om jouw thuis te creëren en je eigen stijl verder te ontwikkelen. Voor inspiratie kun je natuurlijk onze woonmagazines van IN.HOUSE en Profijt Meubel en de wooncatalogi van Henders & Hazel en XOOON gebruiken. Of vraag een gratis en persoonlijk interieuradvies aan en kom eens sfeerproeven in onze woonwinkels, zodat we gezamenlijk van jouw huis nog meer jouw thuis kunnen maken met meubels en woondecoratie in de woonstijl die bij je past.