Robuuste en industriële tafels

ambachterlijk-handwerkMet onze selectie robuuste tafels op maat heb je de keuze uit enorm veel mogelijkheden. Deze stoere en industriële tafels met een eigen uniek karakter zijn kwalitatief hoogstaand en worden ambachtelijk gemaakt van duurzaam massief eikenhout in vele maten en kleuren voor een hele scherpe prijs.

Eettafel Valori uit onze huiscollectie IN.HOUSE is bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf € 599,- in de afmetingen 180 x 100 cm.

Wil je graag een eetkamertafel van 3 meter of langer? Een ronde salontafel, een wandtafel of vierkante bartafel? Je kunt het niet zo gek bedenken of het wordt wel op maat gemaakt in de door jouw gewenste kleur en afwerking.

karakter 


Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkel tafel hetzelfde en dit geeft elke robuuste tafel zijn specifieke charme. En als je liever een tafelblad wilt met minder scheurtjes en noesten of een glad blad met noesten, dan is dat geen enkel probleem.

Er zijn verschillende type tafelbladen leverbaar zoals een boomstamblad, een recht blad, een extra dik blad, een blad met hoofdplanken (dwarsplank aan de kopse kanten) of een strokenblad, waarbij de planken zichtbaar tegen elkaar in de lengterichting zijn geplaatst voor een meer landelijke uitstraling.

tafelbladenNadat de houten tafelbladen zijn gekleurd, worden ze in principe afgewerkt met matlak of zijdeglans, zodat ze makkelijk te reinigen zijn. Je kunt ze eenvoudig afnemen met een zachte katoenen, licht vochtige doek en daarna direct nadrogen met een droge doek. 

De onderstellen en frame-poten kunnen op verschillende posities worden geplaatst en worden vervaardigd hout of metaal in diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een X-poot, U-poot, rechte poot, schuine poot of kolompoot. Hierbij heb je de keuze uit verschillende metaalkleuren zoals blank, patiné of naturel (donker). Ook kun je de metalen poten laten spuiten in de RAL-kleuren zwart, antraciet of wit.

poten-1 robuuste tafels
poten-2 robuuste tafels

Zo heeft bijvoorbeeld boomstamtafel Dugenta een rustiek eiken boomstamblad, waarbij de randen de vorm van de orginele boomstam volgen waar de dikke planken uit gezaagd zijn. Tafel Ultima is weer een wat strakker model en heeft een rustiek eiken tafelblad met een recht afgewerkte rand. Beide tafels worden hier getoond met eetstoel Imperia welke verkrijgbaar in stof en leder in een breed scala aan kleuren.

Tafel Dugenta - IN.HOUSE
Tafel Ultima - IN.HOUSE

Bij tafel Valori kun je daarnaast ook nog kiezen uit een strokenblad of een blad met hoofdplanken met de meer landelijke uitstraling. Hier gecombineerd met eetstoelen en eetbank Cadira, welke verkrijgbaar in stof en leder in vele kleuren. Onze kloosterttafel Menaggio is een hedendaagse vertaling van een authentiek model met prachtige kolompoten van massief eiken. Zoals je ziet is deze tafel ook goed te combineren met bijvoorbeeld eetstoel Denzel met scandinavisch moderne poten.

tafel Valori - IN.HOUSE
tafel Menaggio - IN.HOUSE
Nog meer voorbeelden


Naast bovenstaande voorbeelden biedt onze collecties IN.HOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON uiteraard nog veel meer robuuste tafels en industriële tafels in een landelijke stijl, industriële stijl of moderne stijl of een combinatie daarvan:

tafel Modrava - Henders & Hazel
tafel Falster - Henders & Hazel
tafel Colombo ovaal - XOOON
tafel Colombo rond - XOOON
tafel Garda - XOOON
tafel Avola - Henders & Hazel
Tafel Masters - Henders & Hazel
Tafel Masters - Henders & Hazel
Tafel Vision - XOOON
Tafel Nocera - IN.HOUSE
Tafel Retra - Profijt Meubel
Tafel Retra - Profijt Meubel
Tafel Salimo - IN.HOUSE
Tafel Arton - IN.HOUSE
Tafel Lucani - IN.HOUSE
Tafel Rosami - IN.HOUSE
Tafel Otta - XOOON
Bartafel Farmer - Henders & Hazel
Tafel Orilla - Profijt Meubel
Gardo tafel rond - IN.HOUSE
Tafel Perigu - XOOON
Tafel Gardo recht - IN.HOUSE
Tafel Eleonora - IN.HOUSE
Ronde tafel Eleonora - IN.HOUSE
Tafel Metalox - Henders & Hazel
Tafel Kinna - XOOON
Salontafel Gardo - IN.HOUSE
Salontafel Gardo - IN.HOUSE