Robuuste tafels & industriële tafels

ambachterlijk-handwerkMet onze selectie robuuste tafels op maat heb je de keuze uit enorm veel mogelijkheden. Deze stoere en industriële tafels met een eigen uniek karakter zijn kwalitatief hoogstaand en worden ambachtelijk gemaakt van duurzaam massief eikenhout in vele maten en kleuren voor een hele scherpe prijs.

Eettafel Gardo en eettafel Solerte uit onze huiscollectie IN.HOUSE zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in veel verschillende vormen zoals; met een boomstamblad, rechthoekig, rond, vierkant, ovaal en zelfs eivormig. Wil je graag een eetkamertafel van 3 meter of langer? Een ronde salontafel, een wandtafel of vierkante bartafel? Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt wel op maat gemaakt in de door jouw gewenste kleur en afwerking.

karakter 


Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkele tafel hetzelfde en dit geeft iedere robuuste tafel zijn specifieke charme. Als je liever een tafelblad wilt met minder scheurtjes en noesten dan is ook dat geen enkel probleem! Er zijn verschillende type tafelbladen leverbaar zoals een boomstamblad, een recht blad, een ovaal blad, een vierkant blad of een rond blad. Ook is een verjongde bladrand iets dat je steeds meer tegenkomt, eettafel Melton is hier een voorbeeld van. Een verjongd blad houdt in dat de rand van het blad (vaak 45 graden) naar binnen is gezet. Dit geeft de tafel niet alleen een chique uitstraling, maar zo lijkt het blad ook boven het onderstel te zweven.
tafelbladenNadat de houten tafelbladen zijn gekleurd, worden ze vaak afgewerkt met matlak, zodat ze makkelijk te reinigen zijn. Je kunt ze eenvoudig afnemen met een zachte katoenen, licht vochtige doek en daarna direct nadrogen met een droge doek. Alle tafelbladen hebben ook onderhoud nodig, onze winkels kunnen je informeren over welk onderhoudsproduct past bij het meubel van je keus. Door de tafels te onderhouden blijft de bescherming zo optimaal mogelijk en kun je blijven genieten van jouw meubel!

De onderstellen en frame-poten kunnen op verschillende posities worden geplaatst en worden vervaardigd uit hout of metaal in diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een X-poot, U-poot, rechte poot, schuine poot of kolompoot. Hierbij heb je de keuze uit verschillende metaalkleuren zoals Industrieel blank gelakt (standaard), antraciet-grijs (meerprijs), mat wit (meerprijs) of mat zwart (meerprijs) .