Toggle Nav

Projectinrichting


Inrichten met beleving

Bent u op zoek naar een interieurspecialist voor uw bedrijf of organisatie die uw ruimte(s) met beleving inricht? Wij bestaan sinds 1921 en hebben al voor velen een passend interieur verzorgd. Denk hierbij aan meubilair voor de leisure-sector zoals sportclubs en -kantines maar ook voor de inrichting voor organisaties in de gezondheidszorg en office zijn wij uw partner! Gaat uw bedrijf dus verhuizen naar een nieuw (kantoor)pand of verbouwen? Denk dan zeker aan ons en laat ons meedenken met een (bijvoorbeeld industrieel) interieur van deze tijd voor scherpe prijzen en vaak interessante levertijden.


Interieur advies en inspiratie

Wij geven altijd uitgebreid interieur advies en inspireren u om uw ruimtes met beleving in te richten. Omdat wij al jaren ervaring hebben in het inrichten van ruimtes denken wij goed met u mee en altijd helemaal volgens de trends van nu! Geen standaard oubollige meubels dus maar trendy stijlen als landelijk , industrieel , modern, Bohémien, Scandinavisch en sfeervol.

Waarom kiezen voor ons?Wat kunnen wij u bieden

Onze collectie bestaat uit fauteuils, eetstoelen & armstoelen, tafels & onderstellen, barkrukken, banken en meubilair als kasten ed. in diverse stylen. Wij zijn bijvoorbeeld specialist in industriële meubels maar leveren ook landelijke, moderne , scandinavische en designmeubels. Denk dus aan fauteuils die geschikt zijn voor de loungewerkplek of  luxe houten vergadertafels van mango- , eiken- of acaciahout.


Grote stoffen en leercollectie

Door onze grote stoffen- en ledercollectie en maatwerkmogelijkheden kunt u bovendien uw meubilair naar wens samenstellen en zo uw ruimte(s) personaliseren. Naast onze winkelcollectie hebben wij aanvullend ook specifiek projectmeubilair van andere leveranciers en partners, deze meubels kunnen wij aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Door onze jarenlange ervaring en vele partners kunt u ook voor wanddecoratie en andere aankleding van uw organisatie bij ons terecht.Projecten in beeldAanvraagformulier Projectinrichting

Gegevens