Toggle Nav

Henders & Hazel Spijkenisse

Magazijn opruiming!

Onze Henders & Hazel woonwinkel is de place to be voor wat betreft interieur! De mooiste meubels en woondecoratie vind je gewoon bij jou in Spijkenisse op de woonboulevard. Wij verkopen naast Henders & Hazel ook het moderne en hippe merk Xooon! Zo wordt inspiratie opdoen voor het inrichten van je studio, appartement of huis een fluitje van een cent. Het is nu magazijn opruiming bij onze winkel in Spijkenisse met showmodel kortingen tot wel 80%! Kom dus snel langs!


Henders & Hazel Spijkenisse

Woonboulevard Spijkenisse

Lucebertstraat 72
tel. 0181-724600

Henders & Hazel Spijkenisse
XOOON Spijkenisse

Route plannen

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Social mediaOver onze winkel

Op de woonboulevard in Spijkenisse is onze mooie Henders & Hazel winkel, met eveneens de collectie van het moderne merk Xooon, gevestigd. In een huiselijke sfeer kunt u onze uitgebreide collecties bewonderen! Heeft u vragen over indeling of styling, dan zullen wij u onder het genot van een kopje koffie of thee informeren. Wij zien u graag in ons mooie filiaal op de woonboulevard in Spijkenisse.
Magazijn opruiming 

Het is magazijn opruiming bij Henders & Hazel / Xooon Spijkenisse! Onze winkel staat vol met showmodellen afgeprijsd tot wel 80% korting. Iedere week is er nieuwe aanvulling vanuit ons magazijn dus er is altijd wel een nieuwe tafel, een set eetstoelen , een heerlijke bank , lekkere fauteuil of trendy kast te vinden. Kom langs bij ons!

 

Kom langs voor persoonlijk advies bij deze woonwinkel in Spijkenisse

Het is soms moeilijk om keuzes te maken voor een nieuw interieur of de juiste veranderingen aan te brengen in je huidige woonsituatie. Of misschien vind je het gewoon fijn om even persoonlijk met een vakkundige adviseur door te nemen wat je het liefst zou willen aanpassen of veranderen.

Dan is het wel zo prettig als je wordt bijgestaan door iemand met gevoel voor ruimte en kleur, die zich goed kan inleven in jouw wensen en gedachten om samen met jou te streven naar een goede balans qua ruimte en kleur. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor vakkundig advies en bieden we je bovendien een grote variatie aan meubels en woondecoratie voor iedere sfeer en woonstijl. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen met leuke vintage of design meubels. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies op het gebied van kleur, materiaal, indeling, meubels, karpetten, wandecoratie, verlichting en accessoires. En natuurlijk ook over de diverse maatwerk mogelijkheden van onze banken, tafels en kasten.

 

Uitgebreid & uitgewerkt advies

Ben je misschien geïnteresseerd in een veel uitgebreider interieuradvies waarin je een (digitaal) 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies? Ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel van jouw keuze en maak een afspraak. Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn. Wij informeren je hier graag over.