Toggle Nav

Woonstijl "Minimalistisch en modern " wonen

Bij een modern en minimalistisch interieur denk je al gauw aan design meubels. En dat is niet zo gek want in een modern interieur zie je dat er veel aandacht is voor de vorm van de meubelen en objecten. Bij deze woonstijl worden de moderne meubelen in een mogelijk wat ruimer opgesteld en zijn kasten zo geintegreerd in de ruimte dat er een net en overzichtelijk geheel ontstaat.

Natuurlijke materialen die je bij de moderne stijl vaak terugziet zijn natuursteen, glas, lichte houtsoorten en leer. Deze materialen worden vaak gecombineerd met scandinavische meubels, robuuste tafels en kasten met materialen als rvs, buigzame kunststofsoorten, chroom en met lak afgewerkt mdf. Het kleurgebruik varieert van basic wit en zwart tot het gebruik van de meer primaire kleuren.

De laatste jaren zie je dus dat in het moderne interieur steeds meer de trend ontstaan om modern te mixen met een vleugje landelijke stijl en scandinavische of japandi stijl, waarbij door goed gebruik van licht en ruimte toch het moderne karakter behouden blijft.


 

 Kom je er echt niet uit, dan zijn wij er voor je!

 

We helpen je graag om jouw thuis te creëren en je eigen stijl verder te ontwikkelen. Voor inspiratie kun je natuurlijk onze woonmagazines van IN.HOUSE en Profijt Meubel en de wooncatalogi van Henders & Hazel en XOOON gebruiken. Of vraag een gratis en persoonlijk interieuradvies aan en kom eens sfeerproeven in onze woonwinkels, zodat we gezamenlijk van jouw huis nog meer jouw thuis kunnen maken met meubels en woondecoratie in de woonstijl die bij je past.