Woonstijl landelijke meubels

Een landelijke stijl staat voor een gezellig en warm thuis. Het is het type interieur waar je je meteen welkom voelt en met je voeten op de bank wil kruipen. Meestal zie je dat er gebruik gemaakt wordt van lichte kleuren, comfortabele en zachte stoffen en veel hout. Opvallende kleuren of alleen gebruik van neutraal wit zie je traditioneel niet terug in de landelijke stijl, maar vooral veel variaties in de kleur lichtgrijs, camel, zand en taupe gecombineerd met natuurlijke warme materialen eventueel aangevuld met pasteltinten.

Deze stijl wordt ook wel een romantische stijl genoemd maar toch kan het gebruik van een eigentijdse accentkleur zoals bijvoorbeeld groen ook goed gecombineerd worden en het geheel toch rustig, warm en gezellig maken in combinatie met leuke vintage meubels of een robuuste tafel. Kleed je interieur verder aan met een mooi karpet, sierkussens, mooie windlichten en lampen met indirect licht van karakteristieke natuurlijke materialen en creëer de landelijke stijl die het beste bij jou past.

Vaak wordt in een landelijk interieur ook een beetje gemixt met meubels in de industriële stijl en moderne stijl, waardoor het een eigentijdse uitstraling krijgt.


Velasco + Westminster - Henders&Hazel
Comiso + Cavazzo - IN.HOUSE

Menaggio + Denzel - IN.HOUSE

Deria - IN.HOUSE
Pomasi + Vorena - Profijt Meubel

Leport + Jenna - Henders & Hazel

Sepia + Brisia - IN.HOUSE
Woondecoratie - IN.HOUSE