Toggle Nav

Woonstijl "Landelijk wonen"

Een landelijke stijl staat voor een gezellig en warm thuis. Het is het type interieur waar je je meteen welkom voelt en met je voeten op de bank wil kruipen. Het omvat meestal het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, wol, linnen en leer, en kleuren die geïnspireerd zijn op het platteland, zoals aardetinten, groen, blauw en wit.

Typische elementen van een landelijke woonstijl zijn onder andere houten vloeren, houten meubels met een rustieke uitstraling, decoratieve accessoires zoals kussens en plaids met patronen, en kaarsen en kandelaars voor een warme gloed.

Veel mensen die een landelijke woonstijl verkiezen, creëren vaak een sfeer van rust en eenvoud, met een nadruk op natuurlijke elementen en rustieke materialen. Deze stijl wordt ook wel een romantische stijl genoemd maar toch kan het gebruik van een eigentijdse accentkleur zoals bijvoorbeeld groen ook goed gecombineerd worden en het geheel toch rustig, warm en gezellig maken in combinatie met leuke vintage meubels of een robuuste tafel. Kleed je interieur verder aan met een mooi karpet, sierkussens, mooie windlichten en lampen met indirect licht van karakteristieke natuurlijke materialen en creëer de landelijke stijl die het beste bij jou past.

 Kom je er echt niet uit, dan zijn wij er voor je!

 

We helpen je graag om jouw thuis te creëren en je eigen stijl verder te ontwikkelen. Voor inspiratie kun je natuurlijk onze woonmagazines van IN.HOUSE en Profijt Meubel en de wooncatalogi van Henders & Hazel en XOOON gebruiken. Of vraag een gratis en persoonlijk interieuradvies aan en kom eens sfeerproeven in onze woonwinkels, zodat we gezamenlijk van jouw huis nog meer jouw thuis kunnen maken met meubels en woondecoratie in de woonstijl die bij je past.