Toggle Nav
Henders & Hazel Kasten

Wanneer je bezig bent met het inrichten van je interieur kan een kast eigenlijk niet missen. Het is dé manier om orde te creëren in een ruimte door spullen uit het zicht op te bergen. Wil je toch je spullen mooi tentoonstellen? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een open kast of een vitrinekast met glas in de deuren. In de collectie Henders & Hazel kasten vind je verschillende dressoirs, wandkasten en vitrinekasten die een mooie, stijlvolle toevoeging zijn aan jouw interieur en een heleboel opbergruimte geven. 

Wil je de kasten van Henders & Hazel komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze woonwinkels in Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam en Spijkenisse.

Producten 1-18 van 130

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 130

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende woonsferen met Henders & Hazel kasten

Van landelijk tot industrieel; binnen de woonprogramma’s van Henders & Hazel zijn er vele mogelijkheden voor verschillende woonstijlen. Ook in de kasten collectie van dit merk zie je deze gedachtegang goed terugkomen. Zo zijn er Henders & Hazel kasten met rustiek eikenhouten panelen, maar ook kasten met stalen frames en metalen dividers. Vaak is het ook zo dat je binnen een bepaald model nog vele opties hebt wat betreft de kleur van het hout, materiaal van het bovenblad (beton bijvoorbeeld) en de opstelling van niches en deuren. Zo kun je een kast samenstellen die een verlenging is van jouw stijl en perfect zal passen in jouw ruimte.

 

Henders & Hazel dressoirs, vitrinekasten en veel meer

Van een kastenlijn van Henders & Hazel zijn er vaak meerdere type kasten verkrijgbaar. Dit stelt jou in staat om meerdere soorten kasten te kiezen voor jouw interieur die naadloos op elkaar aansluiten. Zo is er bijvoorbeeld de Jardin lijn die naast dressoirs, vitrinekasten en een buffetkast ook bijpassende salontafels en bijzettafels. Vandaag de dag is het ook juist heel hip om verschillende woonprogramma’s te mixen en matchen voor een uniek en gevarieerd geheel.

We heten je graag welkom in een van onze woonwinkels waar wij het assortiment van Henders & Hazel dragen als je deze kasten van dichtbij wilt bekijken. Kijk voor de zekerheid altijd eerst even op de productpagina in welke van onze winkels wij deze op voorraad hebben. Onze specialisten staan altijd voor u klaar met interieur advies!