Toggle Nav
Profijt Meubel Banken

Ontdek de stijlvolle Profijtmeubel Banken bij Hoogenboezem. Profijtmeubel heeft een grote collectie banken uiteenlopend in verschillende banken, waaronder 3-zitsbanken, 2-zitsbanken, hoekbanken, hockers en nog meer opstelling. Bij Profijtmeubel kan jij terecht voor meubels van een goede kwaliteit en een scherpe prijs!

Heb je een mooie Profijtmeubel bank gevonden? Kies dan uit één van de vele stoffen, kleuren en uiteenlopende details om jouw bank helemaal naar wens samen te stellen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden of wil je de bank in het echt zien en voelen? Kom dan langs in één van onze woonwinkels.

Je vind de Profijtmeubel banken in onze woonwinkels in Breda en Den Bosch.

Producten 1-18 van 133

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw

  Loretio hoekbank

  Vanaf€ 1.149,00
 2. Nieuw

  Calira hoekbank

  Vanaf€ 1.249,00
 3. Nieuw

  Arata hoekbank

  Vanaf€ 999,00
 4. Nieuw
 5. Nieuw

  Arata 2-zitsbank

  Vanaf€ 429,00
 6. Nieuw

  Arata 2,5-zitsbank

  Vanaf€ 499,00
 7. Nieuw

  Arata 3-zitsbank

  Vanaf€ 599,00
 8. Nieuw

  Loretio 3-zitsbank

  Vanaf€ 599,00
 9. Nieuw
 10. Nieuw

  Loretio 2-zitsbank

  Vanaf€ 449,00
 11. Nieuw
 12. Nieuw
 13. Tremont 3-zitsbank

  Vanaf€ 599,00
 14. Winoa hoekbank

  Vanaf€ 1.499,00
 15. Louredo hoekbank

  Vanaf€ 1.199,00
 16. Vilares hoekbank

  Vanaf€ 1.749,00
 17. Taroona hoekbank

  Vanaf€ 1.279,00

Producten 1-18 van 133

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het belang van een goede zitbank

Aan het eind van een lange werkdag is er vaak niets fijner dan heerlijk neer te ploffen op de bank met de benen in de lucht om zo bij de komen. Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat de bank comfortabel zit en dat deze goed in je interieur past. De verschillende modellen van de  banken van Profijt Meubel zijn erg veelzijdig wat betreft opstelling, materiaal en kleur zodat je de perfecte zitbank kunt samenstellen. 

Stoffen banken en leren banken van Profijt Meubel

De bankstellen van Profijt Meubel zijn verkrijgbaar in veel verschillende opties om zo het beste aan te kunnen sluiten op jouw gewenste woonstijl. Zo kun je de keuze maken uit stoffen banken in een grote selectie kleuren of leer. Het voordeel van een stoffen bank is dat deze vaak nog scherper geprijsd zijn. Een leren bank zal bijdragen aan een stoere uitstraling van je interieur. 

Banken van een goede kwaliteit voor een degelijke prijs

Wij snappen als geen ander dat je op zoek bent naar een meubel van goede kwaliteit, maar hier niet altijd de hoofdprijs voor wilt betalen. De zitbanken van Profijt Meubel zijn altijd scherp geprijsd zonder in te leveren op de kwaliteit van het product. 

Wanneer je in een van onze winkel komt kijken voor een nieuw bankstel helpen onze specialisten jou graag met het maken van de juiste keuze. Voor tips over verschillende onderhoudsmiddelen en het gebruik daarvan kun je natuurlijk ook bij een van onze woonwinkel terecht.