Toggle Nav

Bij Hoogenboezem vind je een grote collectie XOOON tafels. XOOON staat bekend om zijn totaalconcepten waarbij je meubels naadloos op elkaar kunt aansluiten. De tafels van XOOON zijn hier geen uitzondering op. Je kunt je eetkamertafel gemakkelijk combineren met een XOOON kast of met bijpassende eetkamerstoelen. Daarnaast kan je de designs van de XOOON tafels in verschillende varianten bestellen, zo zou je bijvoorbeeld je salontafel en eetkamertafel in dezelfde stijl kunnen nemen.

 

Je vindt de XOOON tafels in een van de Hoogenboezem winkels in in Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag en Rotterdam en Spijkenisse.Producten 1-18 van 101

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 101

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tafel voor elke woonstijl

Elke generatie heeft zijn eigen favoriete woonstijl. Sommige mensen gaan voor de meest trendy en opvallende inrichtingen, maar veelal willen mensen hun woning tijdloos inrichten. De XOOON tafels zijn te verkrijgen in vrijwel alle populaire woonstijlen, of je nu gaat voor een tijdloos of trendy interieur.

Ga je voor een moderne inrichting? Dan wil je graag een strak ontwerp, dat niet teveel in het oog springt, kijk dan eens naar de XOOON tafels uit de lijnen Darwin, Domani of Faneur. Deze tafels zijn mooi en eigentijds en zullen ook niet misstaan in een industriële inrichting. Mag het van jou nog wel stoerder of robuuster? Kijk dan eens naar de Xooon tafel Garda of Kinna. 

Ook voor een Scandinavische, landelijke of eigentijdse stijl kan je terecht bij de collectie tafels van XOOON. Kies bijvoorbeeld voor een Otta eettafel van XOOON of neem een mooie Piura salontafel. Een Scandinavisch interieur herkent zich door het gebruik van natuurlijke materialen en strakke lijnen. Landelijke meubels mogen daarentegen wel iets speelser zijn, zoals bijvoorbeeld de Sunday tafel van XOOON. 

Tafels voor elke toepassing

Naast de eetkamertafels en salontafels van XOOON vind je ook bijzettafels en wandtafels in de collectie van XOOON. Sommige bijzettafels zijn speciaal gemaakt om te gebruiken met een laptop. Zo kan je vanuit je bed je mail checken of even lekker thuis werken op de bank.

Heb je een klein interieur? Dan kan je een XOOON bijzettafel ook als salontafel gebruiken of je eetkamertafel in een kleine variant bestellen. En ben je op zoek naar een mooie tafel voor een werkplek? Dan vind je verschillende mooie XOOON wandtafels, die jij kan gebruiken als bureau. De laatste woontrend op het gebied van de eetkamer is de ronde tafel. Deze is ideaal voor een kleiner interieur en zorgt voor extra gezelligheid en sfeer. Er zit niemand aan het hoofd en iedereen kan deelnemen aan een goed gesprek tijdens het eten. 

 Benieuwd naar de mogelijkheden met een tafel van XOOON? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je adviseren door ons vakkundige personeel. Wij denken graag met je mee en vertellen je over de mogelijkheden met onze meubels.