Zoek: 

XOOON Tafels

Bij Hoogenboezem vind je een grote collectie XOOON tafels. XOOON staat bekend om zijn totaalconcepten waarbij je meubels naadloos op elkaar kunt aansluiten. De tafels van XOOON zijn hier geen uitzondering op. Je kunt je eetkamertafel gemakkelijk combineren met een XOOON kast of met bijpassende eetkamerstoelen. Daarnaast kan je de designs van de XOOON tafels in verschillende varianten bestellen, zo zou je bijvoorbeeld je salontafel en eetkamertafel in dezelfde stijl kunnen nemen.

 

Je vindt de XOOON tafels in een van de Hoogenboezem winkels in in Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag en Rotterdam en Spijkenisse.Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een tafel voor elke woonstijl

Elke generatie heeft zijn eigen favoriete woonstijl. Sommige mensen gaan voor de meest trendy en opvallende inrichtingen, maar veelal willen mensen hun woning tijdloos inrichten. Bij XOOON vind je altijd wel een tafel die in je interieur past, ongeacht je woonstijl. Wil je iets wat tijdloos is maar toch stijlvol? Ga dan voor een tafel uit de Moniz lijn of kies een XOOON tafel van Loja of Piura.

 

Toch wel gek op die moderne of industriële woonstijl? Dan vind je bij de lijnen Toro, Glasgow, Kinna of Colombo ook hele strakke en robuuste tafels. Met de meubels van XOOON kan je alle kanten op.

 

Tafels voor elke toepassing

Naast de eetkamertafels en salontafels van XOOON vind je ook bijzettafels en wandtafels in de collectie van XOOON. Sommige bijzettafels zijn speciaal gemaakt om te gebruiken met een laptop. Zo kan je vanuit je bed je mail checken of even lekker thuis werken op de bank.

 

Heb je een klein interieur? Dan kan je een XOOON bijzettafel ook als salontafel gebruiken of je eetkamertafel in een kleine variant bestellen. En ben je op zoek naar een mooie tafel voor een werkplek? Dan vind je verschillende mooie XOOON wandtafels, die jij kan gebruiken als bureau. Benieuwd naar de mogelijkheden met een tafel van XOOON? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je adviseren door ons vakkundige personeel.