Zoek: 

IN.HOUSE

IN.HOUSE

Ons huismerk IN.HOUSE is eigenwijs en kwalitatief hoogwaardig en staat voor compleet en comfortabel wonen in de woonstijl die bij je past. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrial of een eigentijdse mix van stijlen met leuke vintage of design meubels. Deze collectie meubels is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen. Veel zitbanken zijn modulair opgebouwd en kun je deze geheel naar jouw wens zelf samenstellen. Ook bij de fauteuils en stoelen zijn vaak (extra) opties mogelijk. De tafels en de kasten zijn gemaakt van degelijke materialen en in diverse maten verkrijgbaar. Dat geldt ook voor de robuuste tafels op maat van massief eiken met duizend mogelijkheden. Veel meubels zijn in standaard uitvoering snel leverbaar.

Onze IN.HOUSE huiscollectie vind je in onze Hoogenboezem winkels in Barendrecht, Breda (3), Den Bosch, Den Haag en Rotterdam .

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk onze IN.HOUSE collectie ook in de winkels

Volop keuze in banken, fauteuils, tafels stoelen en kasten van IN.HOUSE in onze woonwinkels in Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag en Rotterdam voor advies op maat. Klik hier voor een winkel bij u in de buurt