Toggle Nav

Onderhoud & webshop

OnderhoudAls je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook zo mooi mogelijk houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren. Voor ieder materiaal (stof- of leersoorten) en elke afwerking (lak, olie en was) zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook.

De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over bij de aanschaf van de nieuwe meubels! De meeste klanten kiezen ervoor om bij aanschaf meteen de onderhoudsproducten mee te nemen zodat wanneer de meubels worden bezorgd je dit meteen in huis hebt.Oranje Furniture Care geeft je meubel de beste verzorging

Alle onderhoudsproducten en de meer specifieke onderhoudsmiddelen kunt je ook snel en eenvoudig online vinden via de website van Oranje Furniture Care. Je kunt hier alle gewenste producten vinden voor zowel reiniging als bescherming.  Via onderstaande buttons kun je kiezen waar je meer informatie over nodig hebt. Er wordt ook beschreven hoe je eenvoudig zelf kunt bepalen wel houtafwerking en welk type leder je hebt, zodat je meteen weet welke verzorgingsproducten je moet kiezen.

Bij meubelstoffen (textiel) is het echter qua samenstelling heel moeilijk om deze zelf visueel te herkennen. In de meeste gevallen weet je dit al, omdat je dit door onze verkoopadviseur in de winkel is verteld bij aanschaf. Is dit onverhoopt niet gebeurd of weet je het niet zeker meer? Bel dan even op naar de betreffende winkel of ga even langs.

 

 


Floor Friendly; de oplossing voor vloeren zonder krassen

Soms heb je meubels waar het vilt niet goed onder blijft zitten. Dit is het geval bij bijvoorbeeld bepaalde eetstoelen en banken met een zeer subtiel en strak vormgegeven poot. Onze bezorgers kunnen dan wel vilt plakken maar twee keer schuiven en het ligt alweer los op de grond.

In zo'n geval is vaak de enige goede oplossing om je vloer te beschermen tegen krassen, een speciaal beschermdopje te bestellen met een geïntegreerd viltje. Dit kun je vinden bij het bedrijf " Floor Friendly " ! Met de juiste bescherming onder de meubels kun je ze zorgeloos gebruiken. Je voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Via onderstaande knoppen kun je op de website van Floor Friendly snel en eenvoudig zien welke oplossingen er zijn!

Heb je nog vragen, bel de winkel waar de meubels besteld zijn of ga even langs. Zij voorzien je graag van meer informatie!