Onderhoud & webshop

OnderhoudAls je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.

Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook.

De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Je kunt deze onderhoudsproducten en de meer specifieke onderhoudsmiddelen echter ook snel en eenvoudig online bestellen via onderstaande webshop van Furniture Care.

Webshop

Hier alle gewenste producten bestellen voor zowel reiniging als bescherming. 

In onderstaande webshop wordt ook beschreven hoe je eenvoudig zelf kunt bepalen wel houtafwerking en welk type leder je hebt, zodat je meteen weet welke verzorgingsproducten je moet kiezen.

Bij meubelstoffen (textiel) is het echter qua samenstelling heel moeilijk om deze zelf visueel te herkennen. In de meeste gevallen weet je dit al, omdat je dit door onze verkoopadviseur in de winkel is verteld bij aanschaf of omdat het in de productinformatieboekje van het zitmeubel beschreven staat.


webshop