Toggle Nav

Hoogenboezem Den Bosch

Ontdek Hoogenboezem, de leukste woonwinkel op de De Bossche Woonboulevard in Den Bosch. Hier vind je meubels van merken als XOOON, Henders & Hazel, INHOUSE, Profijt Meubel en nog veel meer. Ondertussen hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring en beschikken wij over een breed assortiment meubels dat helemaal past bij de woontrends van nu! Of jij nu houdt van een landelijk, scandinavisch, modern, retro of industriele inrichting, Bij Hoogenboezem Den Bosch vind jij de meubels die bij jou passen. En dat voor een scherpe prijs.


Bovendien is onze woonwinkel in Den Bosch, net als iedere andere Hoogenboezem meubelwinkel CBW erkend. Zo kan jij rekenen op uitstekende service, kwaliteit en natuurlijk garantie op al jouw meubelen en woonaccessoires. Daarnaast is het ook mogelijk om een All-in Care garantie af te sluiten waarbij u maar liefst 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van jouw nieuwe meubels, wat er ook gebeurt.


Hoogenboezem Den Bosch

De Bossche Woonboulevard

Reitscheweg 8
tel. 073-6442061
tel. 073-6441130 (ProfijtMeubel)

IN.HOUSE Den Bosch
Henders & Hazel Den Bosch
Profijt Meubel Den Bosch
XOOON Den Bosch

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

29-03-2024 Goede Vrijdag 10:00 - 18:00
01-04-2024 2e Paasdag 12:00 - 17:00
27-04-2024 Koningsdag 11:00 - 17:00
09-05-2024 Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
20-05-2024 2e Pinksterdag 12:00 - 17:00
26-12-2024 2e Kerstdag 12:00 - 17:00Over de Hoogenboezem woonwinkel Den Bosch

Hoogenboezem Den Bosch in één van de grootste woonwinkels van Hoogenboezem en is gevestigd op de Bossche woonboulevard. Ben je op zoek naar een specifiek product of wil jij graag een product eerst even zien voordat je het koopt? Kom dan naar onze woonwinkel in Den Bosch. Met maar liefst 5000 m2 aan vloeroppervlak hebben wij namelijk alle merken onder één dak. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Henders & Hazel bank of wilt kijken bij de woonaccessoires van merken als By-Boo en Hulsta.

Voor elk budget hebben wij mooie meubels in ons assortiment, waar je nog lange tijd plezier van zult hebben. Laat je inspireren in onze woonwinkel en kies je nieuwe meubels uit voor jouw landelijke, industriële of moderne inrichting. Wat je ook zoekt, bij Hoogenboezem Den Bosch vind je altijd iets wat bij jou past.

Vind jij het moeilijk om iets te kiezen wat in je huis past? Of ben je op zoek naar een nieuwe stijl, maar kan je maar niet kiezen? Geen probleem, onze adviseurs helpen jou graag! Kom langs voor gratis advies of maak een afspraak met één van onze interieurexperts en ontvang tekeningen, moodboards of kleurenadvies voor jouw nieuwe woning. Je kunt gemakkelijk voor de deur parkeren en in onze winkel zijn een roltrap en lift aanwezig. Kom jij ook een keertje inspiratie op doen? Ons team ontvangt verwelkomt je graag!
De collectie van Hoogenboezem Den Bosch

Met maar liefst 9 woonwinkels in, onder andere, Den Bosch, Breda, Den Haag en Rotterdam, bieden wij een ruim aanbod meubels, accessoires, karpetten, wanddecoraties, banken, stoelen en woonaccessoires. Onze experts zijn op de hoogte van de nieuwste woontrends. Naast onze huiscollectie van IN.HOUSE. Vind je bij ons ook bekende merken als Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON. Maak je inrichting compleet met één van deze totaalconcepten of combineer jouw XOOON bank met een salontafel van Henders & Hazel. Elke week voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment om zo de nieuwste ontwikkelingen bij te houden. Laat je door onze collectie en adviseurs inspireren in onze woonwinkel in Den Bosch voor een unieke winkelbeleving en ontdek de mogelijkheden bij verschillende woonstijlen.Persoonlijk advies bij Hoogenboezem Den Bosch

Het is niet altijd makkelijk om je huis in te richten. Heb je een klein woonoppervlak of is de woonkamer juist heel groot? En wat voor een impact hebben die nieuwe XOOON stoelen op de rest van je interieur?

Om precies het interieur te krijgen waar jij naar op zoek bent, helpen wij je graag bij het beantwoorden van deze vragen. Niet alleen kijken wij naar het combineren van meubels die jij mooi vindt, wij houden ook rekening met jouw smaak, huidige inrichting en kleurensamenstelling. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies op het gebied van kleur, materiaal, indeling, meubels, karpetten, wanddecoratie, verlichting en woonaccessoires. En natuurlijk ook over de diverse maatwerk mogelijkheden van onze banken, tafels en kasten.

 

Uitgebreid & uitgewerkt advies

Ben je misschien geïnteresseerd in een veel uitgebreider interieuradvies waarin je een (digitaal) 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies? Ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel in Den Bosch om een afspraak te maken Aan dit type interieur advies kunnen kosten verbonden zijn. Wij informeren je hier graag over.