Toggle Nav


Urban Cotton bij Hoogenboezem

Ontdek de bijzondere wanddecoratie van Urban Cotton. Urban Cotton is een platform voor creatieve talenten, de mooiste creaties van graffiti-artiesten, multimedia designers, illustratoren, grafische designers en nog veel meer kunstenaars. Van zo’n 30 verschillende kunstenaars kan jij terecht voor allerlei wandkleden, schilderijen, wandpanelen en andere decoratieve items.

Je vindt Urban Cotton in de Hoogenboezem woonwinkels in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam


Over Urban Cotton

Urban Cotton is een bedrijf uit Amsterdam, dat zowel bekende als minder bekende kunstenaars een platform biedt. Via Urban Cotton worden uiteenlopende kunstwerken verkocht. Met name de Urban Cotton wandkleden zijn erg populair. De kunstenaars krijgen bij Urban Cotton de volledige vrijheid om te maken wat ze willen. Daardoor is de wanddecoratie erg divers, waardoor je vrijwel altijd iets unieks vindt voor in jouw interieur.  

Urban Cotton is het meest bekend geworden met hun wandkleden, die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen. Deze wandkleden hebben uiteenlopende stijlen, van strak en modern tot stoer industrieel of sfeervol landelijk. Naast de wandkleden, vind je ook panelen, schilderijen en andere soorten wanddecoratie in hun assortiment.


 

De Urban Cotton filosofie

Een gelaagd interieur dat de zintuigen prikkelt, vormt de kern van Dutch Interior waar Urban Cotton onder valt. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om deze gelaagdheid te weerspiegelen. Met Eleonora creëer je een stevige basis met tafels, stoelen en kasten. Deze zijn ook bij onze winkels te koop en/of te bestellen. Voor de zithoek biedt Sevn de mogelijkheid om jouw ideale modulaire bank en fauteuil samen te stellen. By-Boo en Urban Cotton geven je interieur een persoonlijke touch met hun unieke woonaccessoires, wandkleden en artprints, ontworpen door getalenteerde kunstenaars. Al deze merken vind je terug in onze Hoogenboezem winkels.

Bij Dutch Interior omarmen we de slow design filosofie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dit betekent dat we streven naar het gebruik van duurzame materialen, lokale productie, goede werkomstandigheden en een zero waste cultuur. Dit is een doorlopend proces waarin we continu verbeteren.

Onze inspiratie halen we overal vandaan: reizen, ontmoetingen, en de wereld om ons heen. Kunst kent geen grenzen voor ons. Een bank wordt een sculptuur, een kussen een canvas, en een lamp een uitdrukking van abstracte geometrie. Doordachte kleurcombinaties en materialen transformeren het gewone naar het buitengewone, en creëren een visuele en tastbare schoonheid. Onze ontwerpen ontstaan uit samenwerking met klanten, ons team, bekende en onbekende ontwerpers en betrouwbare partners.

Ontdek de veelzijdigheid en diepgang van Dutch Interior, waar elke laag van je interieur een verhaal vertelt.


 

Ontdek Urban Cotton bij Hoogenboezem

Kom langs bij Hoogenboezem en ontdek de mooiste wandkleden, panelen en schilderijen van Urban Cotton. Met maar liefst 9 woonwinkels verspreid over Nederland, is er altijd wel een woonwinkel bij jou in de buurt. Laat je inspireren door onze medewerkers of laat één van onze interieurspecialisten je helpen met interieuradvies.