Toggle Nav


Urban Cotton bij Hoogenboezem

Ontdek de bijzondere wanddecoratie van Urban Cotton. Urban Cotton is een platform voor creatieve talenten, de mooiste creaties van graffiti-artiesten, multimedia designers, illustratoren, grafische designers en nog veel meer kunstenaars. Van zo’n 30 verschillende kunstenaars kan jij terecht voor allerlei wandkleden, schilderijen, wandpanelen en andere decoratieve items.

Je vindt Urban Cotton in de Hoogenboezem woonwinkels in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam


Over Urban Cotton

Urban Cotton is een bedrijf uit Amsterdam, dat zowel bekende als minder bekende kunstenaars een platform biedt. Via Urban Cotton worden uiteenlopende kunstwerken verkocht. Met name de Urban Cotton wandkleden zijn erg populair. De kunstenaars krijgen bij Urban Cotton de volledige vrijheid om te maken wat ze willen. Daardoor is de wanddecoratie erg divers, waardoor je vrijwel altijd iets unieks vindt voor in jouw interieur.  

Urban Cotton is het meest bekend geworden met hun wandkleden, die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen. Deze wandkleden hebben uiteenlopende stijlen, van strak en modern tot stoer industrieel of sfeervol landelijk. Naast de wandkleden, vind je ook panelen, schilderijen en andere soorten wanddecoratie in hun assortiment.


De Urban Cotton collectie

Het is het doel van Urban Cotton om je elke keer weer te inspireren met prachtige kunstwerken waarmee jij je interieur kunt verrijken. Voor vrijwel elke woonstijl vind je verschillende collecties die allemaal hun eigen uitstraling hebben.

Urban

De Urban collectie sluit heel mooi aan op de industriële woonstijl. Je kunt kiezen voor een warm, stijlvol ontwerp om te zorgen voor meer sfeer in huis. Maar voor een rafelrandje in je interieur vind je in deze collectie verschillende Urbex foto’s en stijlvolle zwart-wit foto’s waarmee jij je interieur een stoere, robuuste uitstraling kunt geven.

Basics

De basic collectie past goed bij de moderne woonstijl met een fris, licht interieur, zonder poespas. Je vindt in deze collectie verschillende warme kleuren en pasteltinten, maar ook mooie, natuurlijke patronen van bomen, dieren of gesteentes.

Atelier

Atelier omhelst misschien wel de meest kunstzinnige collectie van Urban Cotton. Atelier staat voor een gedurfde woonstijl met veel kleur en een eigenzinnig invulling. Hier vind je mooie, kleurrijke wandkleden en echte eyecatchers die je een speciaal plekje in je interieur wilt geven.

Luxury

In de Luxury collectie staat luxe, elegantie en esthetiek centraal. In deze collectie vind je mooie, tijdloze ontwerpen gemaakt met weelderige kleuren en een uitgedacht design. In deze collectie vind je minimalistische zwart-wit fotografie, bijzondere geometrische vormen en artistieke bloemschilderingen.

Travel

De collectie travel geeft je een kijkje op de wereld en is voor elke reisliefhebber een lust voor het oog. Naast prachtige natuurtaferelen zoals rijstvelden, watervallen en de zee, vind je hier ook mooie reisfoto’s.


Ontdek Urban Cotton bij Hoogenboezem

Kom langs bij Hoogenboezem en ontdek de mooiste wandkleden, panelen en schilderijen van Urban Cotton. Met maar liefst 9 woonwinkels verspreid over Nederland, is er altijd wel een woonwinkel bij jou in de buurt. Laat je inspireren door onze medewerkers of laat één van onze interieurspecialisten je helpen met interieuradvies.