Urban Cotton


In de winkels van Hoogenboezem in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam vind je de nieuwe collecties van Urban Cotton! Originele wandkleden, wanddecoratie, schilderijen en fotografie in gelimiteerde oplage
én met Certificaat van Echtheid.Ontdek de unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden

Wandkleden zijn helemaal terug van weggeweest. Vroeger waren wandkleden niets anders dan een tapijt dat je aan de muur kon hangen. De wandkleden van Urban Cotton zijn gemaakt zijn van 100% biologisch katoen en ontworpen door Nederlandse creatieven en kunstenaars.  Met de productie en ontwikkelingen van onze wandkleden proberen wij de kunstsector te ondersteunen. Van iedere verkoop gaat er een deel van het aankoopbedrag terug naar de maker.

In één keer een andere ruimte!

Een wandkleed is een nieuwe en originele manier van wanddecoratie. Door de grote afmeting 190×140 maak je in 1 keer je woon- of slaapkamer persoonlijk. Daarnaast heeft Urban Cotton ook limited edition wanddecoratie. Met de limited edition wandkleden weet je zeker dat je iets unieks in huis hebt. Van de limited edition wanddecoratie worden er maar een beperkt aantal geproduceerd. Lees hier meer over onze limited edition wandkleden.