Op zoek naar dé perfecte oplossing om jouw woonkamer net dat beetje extra te geven? Met onze kasten op maat ben jij de ontwerper van jouw droominterieur! Of je nu van een moderne, minimalistische uitstraling houdt of juist gaat voor een klassieke,  landelijke, retro of tijdloze look; wij hebben de oplossing die bij jou past.

 


Ontwerp jouw droominterieur

Waarom zou je genoegen nemen met standaard meubels die niet perfect in jouw woonruimte passen? Wij begrijpen dat elke woonkamer uniek is, net als jij. Daarom bieden we een ruime keuze aan materialen, kleuren en ontwerpen, zodat jouw kast op maat perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Stel je voor dat je die lege muur in jouw woonkamer kunt transformeren tot een prachtige opbergoplossing die niet alleen functioneel is, maar ook een blikvanger wordt. Met onze kasten op maat is dit mogelijk. We luisteren naar jouw ideeën en zorgen ervoor dat het eindresultaat jouw verwachtingen overtreft.

Bovendien zijn onze kasten niet alleen mooi, maar ook praktisch. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor boeken, decoraties, of een plek om je entertainmentapparatuur op te bergen, we hebben slimme oplossingen die aan jouw wensen voldoen.


Demano; de alleskunner

Het Demano meubelprogramma is super uitgebreid en modern. Het programma is in diverse hoogwaardige materialen uit te voeren, met daarnaast ook nog een keuze uit vele kleuren. Hiermee creëer je een modern woonprogramma, helemaal naar jouw eigen wens. Naast Ecowood, kun je ook kiezen voor lak in alle RAL kleuren. En wil je een heel andere indeling of maat? Dat kan uiteraard ook, vraag onze verkoopadviseurs voor meer informatie.

 


kies-je-kast-op-maat

Een dichte of open kast?

Sta jij voor de beslissing om een nieuwe opbergkast in jouw woonruimte te plaatsen? Dan ben je waarschijnlijk aan het nadenken over de keuze tussen een open of een dichte opbergkast. Welke past bij jouw stijl en behoeften?

Een open opbergkast geeft jou de mogelijkheid om jouw favoriete items tentoon te stellen en een luchtig gevoel aan de ruimte toe te voegen. Perfect voor die boekenverzameling waar je zo trots op bent, of die kleurrijke decoraties die je wilt laten zien.

Aan de andere kant biedt een dichte opbergkast jou de kans om spullen netjes uit het zicht te houden en een opgeruimde uitstraling te behouden. Ideaal als je de ruimte liever strak en georganiseerd wilt houden, zonder afleiding.

Het goede nieuws is dat er geen "one-size-fits-all" antwoord is. De keuze tussen open en dicht hangt volledig af van jouw persoonlijke voorkeuren en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Misschien wil je wel een combinatie van beide om functionaliteit en esthetiek te combineren.

Wij begrijpen dat deze beslissing belangrijk is. Daarom bieden we oplossingen die aan jouw wensen voldoen. Onze opbergkasten zijn op maat gemaakt, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jou en jouw woonruimte past. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om jouw ruimte te optimaliseren, ongeacht jouw voorkeur voor open of dicht.

 


kies-je-kast-op-maat

Laag of hoog?

Ben jij aan het nadenken over de inrichting van jouw woonruimte en twijfel je tussen een hoge kast en een lage kast, ook wel bekend als een dressoir? Laten we eens samen onderzoeken welke optie het beste bij jou en jouw behoeften past.

Allereerst, bedenk hoe jij jouw woonruimte gebruikt. Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Een hoge kast biedt vaak meer verticale ruimte, wat perfect is voor het opbergen van boeken, servies, of andere grote voorwerpen. Het kan ook handig zijn als je de hoogte van de ruimte wilt benutten en een gevoel van hoogte en ruimtelijkheid wilt creëren.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een meubelstuk dat ook dienst kan doen als een decoratief element, kan een lage kast, zoals een dressoir, de juiste keuze zijn. Deze kasten zijn vaak breder en bieden een plat oppervlak dat ideaal is voor het plaatsen van decoratieve items, zoals foto's, bloemen, of kunstwerken. Bovendien kunnen ze een handige plek zijn om je entertainmentapparatuur op te bergen.

Denk ook aan de stijl van jouw interieur. Wil je een strakke en moderne uitstraling creëren, of ben je meer gecharmeerd van een klassieke, tijdloze look? Beide soorten kasten zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en afwerkingen, zodat je de stijl kunt kiezen die het beste bij jouw smaak past.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte. Meet de beschikbare ruimte nauwkeurig op en bedenk hoeveel ruimte je wilt toewijzen aan de kast. Zorg ervoor dat de gekozen kast goed past en niet te veel of te weinig ruimte in beslag neemt.

Kortom, de keuze tussen een hoge kast en een lage kast (dressoir) hangt af van jouw persoonlijke behoeften, interieurstijl en beschikbare ruimte. Neem de tijd om jouw opties te overwegen en kies de kast die het beste bij jou en jouw woonruimte past. Zo creëer je een functionele en stijlvolle omgeving waarin jij je helemaal thuis voelt.

 


Kasten in elke woonstijl

Ben jij op zoek naar de perfecte opbergkast die naadloos past bij jouw unieke woonstijl? Bij ons vind je een uitgebreide collectie opbergoplossingen, of je nu houdt van een strakke en moderne uitstraling, een rustieke landelijke sfeer, retro of juist een tijdloos design.

altari

Scandinavische kasten

Een Scandinavisch interieur staat voor een eenvoudige, functionele en warme stijl, waarin neutrale kleuren en natuurlijke houtsoorten een belangrijke rol spelen. De kastenserie  Altari is hier een voorbeeld van. Ook de Aramon en Modali van XOOON zijn meubels met een scandinavische uitstraling. Alhoewel de Aramon ook heel goed past in een retro interieur.

 

 

kies-je-kast-op-maat

Moderne kasten

Naast het Demano woonprogramma is ook de kastenserie Verdo door de mooie vormgeving een echte eye-catcher in je interieur. Zwarte structuurlak en eiken fineer in de kleur kasteelbruin maken de meubels uit deze serie fris en eigentijds.

Je kan deze kasten ook in andere kleuren en combinaties krijgen. Een extra optie is om je vitrinekast te voorzien van LED verlichting, hierdoor zullen je getoonde items extra mooi shinen!

 

lentaro

Industriële kasten

De stoere industriële kastenserie Lentaro is uitgevoerd in mat zwart eikenhout en bestaat uit verschillende soorten en maten meubels. Een grote boekenkast, TV-meubel, opbergkast met deur of een opengewerkte kast, het is allemaal mogelijk. Ga je voor greeploos of een metalen handgreep, de keuze is helemaal aan jou!