Toggle Nav

Niland relaxfauteuil

Niland relaxfauteuil

Elektrisch verstelbaar d.m.v. 2 motoren, uitgevoerd in microleder dakota 127-brandy met een accu, een verstelbare hoofdsteun en een zwarte metalen 5-teensvoet.
€ 899,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Ervaar ultiem comfort en luxe met de relaxfauteuil Niland van Profijt Meubel, een essentieel stuk voor jouw ontspanningsruimte. Deze fauteuil biedt elektrische verstelbaarheid dankzij 2 motoren, waardoor je moeiteloos de ideale zitpositie kunt vinden voor maximale ontspanning. Uitgevoerd in het verfijnde microleder dakota 127-brandy, biedt deze fauteuil niet alleen duurzaamheid, maar ook een tijdloze uitstraling.Met de toevoeging van een accu geniet je van vrijheid in plaatsing zonder afhankelijk te zijn van stopcontacten. De verstelbare hoofdsteun voegt extra comfort toe aan je nek en hoofd, terwijl de zwarte metalen 5-teensvoet niet alleen stabiliteit garandeert, maar ook een eigentijdse toets geeft aan het design.De relaxfauteuil Niland in bruin microleder is synoniem aan comfort en functionaliteit, ontworpen om jouw ontspanningsmomenten te verrijken. Ervaar de luxe en veelzijdigheid van deze fauteuil, een perfecte metgezel voor ontspannen momenten thuis.

NaamNiland
Artikelnummer10428401
KleurenBruin
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar (relax), verstelbare hoofdsteun, handverstelbaar (relax), meer kleuren
Hoogte111
Lengte/Diepte85
Breedte64
Zithoogte44
Zitdiepte52
Getoonde uitvoeringElektrisch verstelbaar d.m.v. 2 motoren, uitgevoerd in microleder dakota 127-brandy met een accu, een verstelbare hoofdsteun en een zwarte metalen 5-teensvoet.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.