Toggle Nav

Olindia relaxfauteuil

Olindia relaxfauteuil

MEDIUM uitvoering in stof silent 60-light grey met elektrisch verstelbare rugleuning, voetensteun en hoofdsteun (3-motorig) en zwart metalen 5-teensvoet (voet D, model SBS).
€ 1.479,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Ontdek ultiem comfort en functionaliteit met de relaxfauteuil Olindia van Profijt Meubel, een waar genot voor ontspanning thuis. Voorzien van een geavanceerde 3-motorige elektrische bediening biedt deze fauteuil een scala aan verstelmogelijkheden, waardoor je moeiteloos de gewenste zithouding kunt vinden.De afzonderlijk verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen voor aanpasbaarheid en ondersteuning op maat, terwijl de elektrisch verstelbare hoofdsteun extra comfort biedt aan je nek en hoofdgedeelte.De Olindia relaxfauteuil is ontworpen in een medium formaat, perfect voor mensen met een gemiddelde lichaamslengte. Dit biedt niet alleen comfort, maar ook ergonomie en functionaliteit afgestemd op jouw behoeften.Geniet van een luxe zitervaring met de relaxfauteuil Olindia, ontworpen voor optimaal comfort en aanpasbaarheid voor mensen met een gemiddelde lichaamslengte.

NaamOlindia
Artikelnummer10428493
KleurenGrijs
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar (relax), meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte110
Lengte/Diepte84
Breedte73
Zithoogte46
Zitdiepte53
Getoonde uitvoeringMEDIUM uitvoering in stof silent 60-light grey met elektrisch verstelbare rugleuning, voetensteun en hoofdsteun (3-motorig) en zwart metalen 5-teensvoet (voet D, model SBS).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.