Xooon Barendrecht

Op zoek naar een woonwinkel in de regio Barendrecht? Kom dan langs bij Woonwinkel Hoogenboezem in de prachtige vestiging in Barendrecht. We zijn een familiebedrijf dat inmiddels al 95 jaar bestaat! Alles wat wij doen komt voort uit de liefde voor interieur. We zijn lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland op het gebied van interieur. Het voordeel hiervan is dat we voordelig kunnen inkopen. Als klant betaal je dan ook geen cent teveel. Dat geldt voor ons gehele assortiment.

Xooon Barendrecht

Woonboulevard Reijerwaard

Van 't Hoffstraat 36
tel. 010-7200958

Xooon Barendrecht

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Thuis in wonen!

Kom langs bij onze woonwinkel van Xooon in Barendrecht om de sfeer te proeven. In onze winkel kun je ook het merk Henders & Hazel vinden.

Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Onze merken Henders & Hazel en Xooon kun je bekijken in onze winkel op de woonboulevard Rijerwaard in Barendrecht. Een paar winkels verder kun je ook de Hoogenboezem vestiging vinden met het In.House label. Zo vind je voor ieder interieur de juist meubels!

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten interieur artikelen. Van zitbanken en hoekbanken tot en met tafels en kasten in vele materialen en uitvoeringen. Met onze CBW-erkende woonwinkels bieden we je zekerheid van kwaliteit en productgarantie. Daarnaast geven we je ook de mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie van 5 jaar. Woonwinkel Hoogenboezem in Barendrecht is elke dag geopend, dus ook op zondag!

Kom langs voor persoonlijk advies in Barendrecht

Het is soms moeilijk om keuzes te maken voor een nieuw interieur. Of om de juiste veranderingen aan te brengen in je huidige woonsituatie. Misschien vind je het gewoon fijn om even persoonlijk met een vakkundige adviseur door te nemen wat je het liefst zou willen aanpassen of veranderen.

Dan is het wel zo prettig als je wordt bijgestaan door iemand die affiniteit heeft met interieur styling. Een expert die zich goed kan inleven in jouw wensen en eisen om samen met jou te streven naar een goede balans qua ruimte en kleur. Met als resultaat dat jij een prachtige interieur krijgt waar je jaren van kan genieten. In onze Hoogenboezem woonwinkel in Barendrecht kun je altijd terecht bij onze interieur experts. Bekijk collectie van onze prachtige interieur merken. Voordat je het weet heb je de mooiste nieuwe meubels in je huis staan!

Wil jij gratis en persoonlijk advies? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij helpen je graag! We nemen snel contact met je op voor het maken van een afspraak bij onze Hoogenboezem Woonwinkel in Barendrecht op de woonboulevard Reijerwaard voor een persoonlijk interieuradvies. Kom langs bij de Woonboulevard Reijerwaard en laat je verrassen en inspireren door de collectie nieuwe meubels! Natuurlijk staan onze interieur experts in de Hoogenboezem woonwinkel in Barendrecht altijd voor je klaar met gratis interieuradvies!