Woonboulevard Breda

Ben je op zoek naar een nieuw interieur? Heb je nieuwe meubels op het oog? Of wil jij gewoon een dag inspiratie opdoen? Kom dan naar de woonboulevard Breda XXL en ontdek de Hoogenboezem woonwinkels. De woonboulevard Breda is de grootste woonboulevard van Nederland en heeft tientallen winkels. Ideaal als jij net een nieuw huis hebt gekocht of verbouwplannen hebt. Naast tal van meubelzaken, zoals Henders & Hazel Breda en de Hoogenboezem woonwinkel vind je hier ook diverse horecagelegenheden. Onze merken IN.HOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en Xooon hebben allemaal een compleet ander assortiment.

Hoogenboezem Breda

Woonboulevard Breda

Kruisvoort 50 + 78 + 74
tel. 076-5217560 IN.HOUSE Breda
Henders & Hazel Breda
XOOON Breda
Profijt Meubel Breda

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Geschiedenis woonwinkel Hoogenboezem Breda

Hoogenboezem is in 1921 ontstaan in Giessenburg met huis-aan-huis verkoop van onder andere karpetten door P.H. Hoogenboezem. Jaren later, na 1950, zijn we uitgegroeid tot een meubelwinkel met meerdere vestigingen. Op dit moment zijn er 9 woonwinkels door heel het land. Alles wat wij doen als familiebedrijf komt voort uit de liefde voor interieur.

Onze collectie bij Woonboulevard Breda

Met onze passie voor meubilair, houden wij alle trends goed in de gaten, daarom vind je in onze winkels altijd de nieuwste meubels die inspelen op de laatste woontrends. Bij ons kan je terecht voor een breed assortiment meubels van verschillende merken, zoals In.House, XOOON en Profijtmeubel. Daarnaast Hebben wij een complete winkel waar jij inspiratie op kunt doen bij het mooie merk Henders & Hazel. Of jij nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een nieuwe eethoek wilt hebben of een compleet nieuwe inrichting wilt, bij Hoogenboezem, Henders & Hazel en Profijt Meubel in Breda kan jij terecht voor inspiratie en advies.

Bij vrijwel al onze meubels heb je een ruime keuze in stoffen, maatvoeringen en kleuren, zo kan jij jouw meubels helemaal naar wens samenstellen. Onze professionals helpen je graag met een persoonlijk advies in onze winkel. Wil jij verzekerd zijn van een advies? Plan dan een afspraak in op de woonboulevard Breda voor een persoonlijk interieuradvies. Wij zijn 7 dagen per week en helpen je graag aan een interieur waar jij je in thuis voelt.

Ontdek de Hoogenboezem woonwinkels bij woonboulevard Breda XXL

Moeite om de juiste meubels te vinden die helemaal passen bij jou en jouw inrichting? Kom dan langs bij onze woonwinkels en laat je inspireren door onze collecties en adviseurs. Onze winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt voor de deur parkeren en je vindt de woonboulevard Breda langs de A16.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf Centraal Station de bussen 311,312 en 316 nemen. De woonboulevard heeft zijn eigen bushalte, vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen. Kom langs om onze collecties te ontdekken van merken als IN.HOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en Xooon. Voor je het weet heb jij meubels van één van deze mooie merken in je huis staan! Wij zijn alle dagen per week geopend, dus ook zondag! Wij hopen je snel te zien bij woonboulevard Breda!