Henders & Hazel Den Haag

Al bijna 100 jaar kun jij bij Hoogenboezem terecht voor al jouw woonwensen. Een van onze vaste merken, Henders & Hazel vind je in de Megastores Den Haag. Henders & Hazel herken je aan de stoere, robuuste meubels met een prachtige afwerking. Henders & Hazel is trendy en eigenzinnig. Ontdek de complete collectie bij Henders & Hazel Den Haag en laat je inspireren.

Hoogenboezem Den Haag

Nieuw Laakhaven

Van der Kunstraat 131
tel. 070-3888824

Henders & Hazel Den Haag

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

De collectie van Henders & Hazel Den Haag

Bij de Megastores Den Haag vind je een complete winkel van Henders & Hazel. Henders & Hazel heeft een volledige collectie meubelen in uiteenlopende stijlen. Of jij nu op zoek bent naar moderne, landelijke, scandinavische of minimalistische meubelen, je vindt het allemaal bij Henders & Hazel. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen combinaties te maken met de verschillende meubelen van Henders & Hazel. Kom langs in de winkel en laat je inspireren of kijk op de site naar het complete aanbod van Henders & Hazel.

 

Interieuradvies bij Henders & Hazel Den Haag

Weet jij al helemaal hoe jouw nieuwe inrichting eruit ziet? Of ben je nog aan het oriënteren? Geen probleem, onze interieurexperts helpen je graag! Wij helpen je niet alleen bij het samenstellen van jouw nieuwe meubels. Wij denken ook mee aan het inrichten van de ruimtes en het combineren van de kleuren in je woning, zodat je niet alleen mooie, nieuwe meubels hebt, maar dat deze ook echt een mooie aanvulling worden op je woning.

Naast advies, kan je rekenen op onze goede service. Als lid van een grote inkooporganisatie, kunnen wij je altijd meubels aanbieden voor een scherpe prijs. Wij zijn CBW-erkend en hebben onze eigen bezorgservice. Zo kan je rekenen op een goede bezorging zonder miscommunicatie.

 

Ontdek Henders & Hazel bij Megastores Den Haag

Wil jij de meubels van Henders & Hazel in het echt zien en even uitproberen? Kom dan langs in onze woonwinkel in Den Haag. Kijk vrijblijvend rond onder het genot van een kopje koffie of vraag één van onze experts om advies. Wil jij op een professioneel advies kunnen rekenen tijdens je bezoek? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

Je vindt de Megastores aan de Van der Kunststraat 123, 2521 BR in Den Haag. De woonwinkel van Henders & Hazel bevindt zich op de eerste verdieping. Naast de Megastores Den Haag vind je nog 8 woonwinkels van Hoogenboezem verspreid over Nederland voor nog meer woontrends en inspiratie.