Steeds meer mensen verhuizen richting de stad en daar zijn de huizen vaak kleiner, dus moet er gekozen worden voor een compacte inrichting! Zo kun je om ruimte te besparen kiezen voor een uitschuiftafel of compacte bank met klein stoeltje. Kies voor producten die compact en multifunctioneel zijn om zoveel mogelijk uit je ruimte te halen!


EEN TAFEL DIE PAST OP IEDER MOMENT

Als je kiest voor een kleinere ronde tafel of een uitschuiftafel dan kun je leuk inspelen op een kleine of grotere groep! Er zijn bij de merken die wij verkopen veel mogelijkheden, zo heeft Xooon een ronde tafel , een ei-vormige tafel en verschillende uitschuiftafels in het assortiment. Maar ook bij IN.House en Henders & Hazel zijn er veel mogelijkheden in veel materialen te verkrijgen. Houd je meer van hout dan kun je kiezen voor eikenhout, kikarhout en bijvoorbeeld mangohout maar er zijn ook andere materialen zoals keramiek, HPL en melamine. Deze laaste materialen zijn makkelijk in gebruik en goed schoon en mooi te houden dus ideaal voor een gezin of gezellig avondje met vrienden of familie.

Kleine banken of banken met slaap & opbergruimte

Bij een kleinere woning wil je 's avonds toch ook lekker op de bank hangen. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende maten te kiezen bij bankstellen van een kleine 2-zitsbank met eventueel een leuk klein stoeltje of fauteuiltje erbij tot een hoekbank met longchair in een wat kleinere afmeting. In onze winkels kun je van allerlei banken een voorbeeld vinden maar zijn er altijd ook nog heel veel andere maten beschikbaar die wij je graag laten zien.

Krijg je weleens mensen op bezoek maar heb je geen ruimte voor een bed of wil je lekker languit zitten maar geen grote bank in je kamer? Kies dan voor een bank met een bed&relax functie! In deze banken zit net als bij een slaapbank een soort vaste hocker weggestopt waar je niets van ziet. Zoals bij de Rigas bank van IN.HOUSE het geval is of de Urban van Xooon die ook nog eens opbergmogelijkheden in de longchair of ottomane als optie heeft! En de bank ziet er gewoon super mooi en trendy uit dus geen saaie slaapbank in je huis maar gewoon kiezen voor design!