In veel van onze winkels wordt er nu super hard gewerkt tijdens deze winkelsluitingsperiode!

De inspiratie knalt van de muren af met alle nieuwe kleuren en accessoires! Wij hebben de nieuwste trendkleuren op de muren aangebracht en alle potten, vazen, planten, kussens, lampen en andere accessoires helemaal volgens de laatste trends van 2021 gestyled!


Interieurtrends 2021

Het is nu 2021 en dus de start van het nieuwe woonseizoen. Wij geven je hieronder wat tips en beelden om je alvast wat inspiratie te geven en zo jouw eigen woonstijl te ontwikkelen. Kom straks na de opening van onze winkels zeker ook even kijken en verder je inspiratie opdoen!Duurzaamheid

Duurzaamheid  speelt ook in 2021 een grote rol! Steeds meer mensen kiezen voor gerecycled materiaal of een meubel dat tijdloos is en daardoor langer meegaat. Ook allerlei woonmerken spelen in op deze trend, zo ook onze merken. Je ziet veel eikenhout in een licht design terug zoals Elements van Xooon, maar ook bamboe en lampen van karton zijn een echte blikvanger en te vinden in onze winkels!Lichte- , knuffelbare stoffen en ronde vormen

In deze rare tijden willen we steeds vaker een fijn thuis. ‘Daar horen lichte tinten, ronde vormen, en knuffelbare stoffen zoals velvets bij. Ronde vormen maken het, naast de rechte vormen, wat zachter in huis. De banken Malaga van Xooon en Portland van Hneders en Hazel zijn hier een goed voorbeeld van. Het resultaat is een fris huis waar zacht, soepel en simpel de leiding nemen.

Natuurlijke elementen

Heb jij al genoeg kamerplanten in huis, of ga je voor méér? Ook in 2021 is de natuur niet uit ons huis weg te slaan. Natuurlijk doen wij vrolijk mee met deze interieurtrend 2021 door verschillende kamerplanten in huis neer te zetten (echt of nep die bijna niet te onderscheiden zijn van echt en volop in onze winkels te vinden zijn), maar denk ook eens aan het gebruiken van natuurlijke materialen, droogbloemen en neutrale kleuren.