Toggle Nav

Calosso 2-zitsbank

Calosso 2-zitsbank

Uitgevoerd in microleder bull 67-antraciet met armen type C en zwart metalen poten type MF1 (hoogte 2, 5cm).
€ 1.029,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Calosso van IN.HOUSE is een bank waar je echt alles mee kan! Of je nu gaat voor een fauteuil, een vaste 2-zitsbank, 3-zitsbank of 2,5 zitsbank... het kan allemaal. Maar er kan nog veel meer! De fauteuils en banken kun je kiezen met een lage en een hoge rug. Alle zittingen zijn standaard uitgevoerd met bonell vering en je kan kiezen uit 4 typen armleuningen en drie verschillende zitdieptes. Daarnaast kun je kiezen uit onze zeer uitgebreide leder en stoffencollectie met superveel kleuren en soorten materialen. Kom deze alleskunner dus snel even bekijken!

NaamCalosso
Artikelnummer10377433
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren, meer poottypen/kleuren
Hoogte88
Lengte/Diepte88
Breedte154
Zithoogte45
Zitdiepte52
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in microleder bull 67-antraciet met armen type C en zwart metalen poten type MF1 (hoogte 2, 5cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.