Toggle Nav

Carol armstoel

Carol armstoel

Uitgevoerd in leder toledo whale met verstelbare rug recht hoog, arm Parijs en zwarte parketrollers.
€ 619,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eetfauteuil Carol biedt je tal van mogelijkheden, zodat je de stoel geheel naar wens kunt samenstellen. Voor de uitvoering heb je de keuze uit twee type rugleuningen, een hoge of lage uitvoering, drie type armleuningen en diverse pootsoorten. Het getoonde model is uitgevoerd met een hoge, rechte rug. Standaard wordt de eetfauteuil uitgevoerd met een vaste rugleuning. Tevens is het mogelijk om tegen meerprijs te kiezen voor een handmatig verstelbare (d.m.v. een gasveer) rugleuning. Zeer praktisch zijn de parketrollers onder de fauteuil. Tegens meerprijs kun je ook kiezen voor doorzichtige skatewielen en luxe grote wielen met een chromen kapje of een vaste poot. Ten slotte kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Voor de diverse mogelijkheden en opties verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamCarol
Artikelnummer10217325
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieswielen, relax handverstelbaar
Hoogte104
Lengte/Diepte67
Breedte61
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in leder toledo whale met verstelbare rug recht hoog, arm Parijs en zwarte parketrollers.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.